прически

Бретон за средни косата: 10-те най-интересни възможности

Някои жени изобщо не подстригана, без бретон. В този случай, аз ви съветвам да експериментирате с изображения на собствените си но все пак да се консултирате със специалист, който ще ви разкаже за най-ласкателно допустими отклонения за лице. Ако такива във вашия град, ние сме подготвили за вас най-интересните варианти на прически за средна коса с бретон, която ще ви помогне да създаде печеливш имидж.

Bangs for medium hair: the 10 most interesting options

Прически за средна коса с прав бретон

Ако имате високо и широко чело, вие винаги можете да се обърнете директно бретон, без наслояване и изтъняване. Този вариант ще свърши отлична работа на английски каскада, боб, Боб. Не забравяйте, че най-разкрива красотата си прав бретон жени гъста коса, той ще ги добавите специален лук мистерия и свежест. Изберете прическа с прав бретон препоръчва на жени с овални и кръгли лица.

Bangs for medium hair: the 10 most interesting optionsBangs for medium hair: the 10 most interesting options

Прически за средна коса с дълъг бретон

Искате ли да добавите своя образ, максимално женственост и сексапил? Защо не се свържете с дълъг бретон, която малко капаци на очите и най-често на страната? Този вариант е много добре ще се впишат в тези прически със средна дължина, като каскада, лесенка, боб, каре, и Боб. Но не трябва да забравяме, че бретон трябва сутрин да прекарват повече време пред огледалото. Тя трябва да бъде гладка, за това ви препоръчваме да използвате специални инструменти за полагане или утюжком.

Bangs for medium hair: the 10 most interesting optionsBangs for medium hair: the 10 most interesting optionsBangs for medium hair: the 10 most interesting options

Прически за средна коса с плитка бретон

С бретон най-ефективно кривия ще изглежда, например, прическата боб и каскада. Но, въпреки това ограничение в избора на прическа, наклонена бретон дава много предимства на собственика. По-специално, той помага за скриване на неравности, в правилната пропорция. Ето защо косо бретон-често задаваните от жените с кръгли лица и дами на възраст.

Bangs for medium hair: the 10 most interesting optionsBangs for medium hair: the 10 most interesting optionsBangs for medium hair: the 10 most interesting options

Прически за средна коса с асиметрична бретон

Асиметрични прически и коси, по-добре да показват себе си в двойка боб или боб. Тя е подходяща за жени с почти всеки тип лице, и, което е най-интересно, ще помогне на дамите на възраст, за да загубят няколко килограма години. Под последното по-ефективно са работили, аз предлагам, за да се разрежда им стилни прически Балая за оцветяване.

Bangs for medium hair: the 10 most interesting options

Theme by Anders Norén