прически

Бретон за средни коса

С всеки нов сезон, душата се нуждае от промени. Независимо от това, кой през прозореца, времето, ние с Вас, мили момичета, винаги са имали проблеми с пускането на косата.

Не само, че всеки ден ни се налага да търсите необичайни прически и дори бретон добре поставени нужда. Полага бретон е много просто, но този път ще бъдат значителни. Ето защо днес решихме да засегна темата за най-модерните бретон за средна дължина на косата.

За вдъхновение влезе в света на Холивуд, защото звездите винаги следят модните тенденции и да ги следват правилно.

Видове и стил

Bangs for medium hairБретон на средна коса може да се различават в зависимост от вида и начина на полагане.

Е, нека да започнем нашия разговор, може би, с коса, дълъг бретон.

Тази година на повечето известни личности избира наклонена черта с бретон, което прави тази прическа може да претендира за Тенденция.

Наклонена бретон просто е предназначен за тези, които трябва да скриете дребните недостатъци, като асиметрия на лицето.

Но не забравяйте и за здравето на очите, уверете се, че бретон ви няма да попречи, в противен случай ще има проблеми със зрението.

Директен бретон-четка напълно затваря челото и прави директен акцент на скулите.

В този случай, вашият начин ще бъде визуално игриво, просто казано, вие изглеждате по-млади от годините си.

Директни четка бретон едва ли може да се постигне вежди, Тези модели се нуждаят от внимателно полагане.

Особено трудна тази задача може да изглежда момичета с права и тънка коса, които бързо губят обем.

Изглежда, че бретон през цялото време „е“ и пречи да гледам. Също така си заслужава да се помни, че директен бретон трябва да отговарят на вида на косата. Така, за гъста и твърда коса подходящ гъста директен бретон малко над веждите. И обладательниц тънка коса по-добре да изберете дълъг бретон, която ще започне с корона.

Като стил прав бретон?

Bangs for medium hairДиректен бретон трябва да бъде поставен на четката, че е важно да насочи горещия въздух на сешоара в корените на косата, като по този начин давайки на косата в желаната форма.

Ако имате тънка коса, използвайте лак за коса с по-лека формула, която не се утяжеляет направления.

В противен случай бретон ще бъде бързо губят полагане. Още един малък трик за жени с тънка коса: бретон са по-обемисти, леко necesite го в корените, а след това заключете лак.

Бретон за средни коса може да бъде доста необичайно.

Тази година сме забелязали, на модния подиум в много кратки бретон, които отиват в средата на челото. Тези къс бретон е подходящ далеч не е всичко.

Това е откровен стъпка, в който се решават само смели дами. Повечето холивудски знаменитости избират за своя начин на дългия бретон.

Тези модели са на страната, от двете страни на главата, образувайки ефект многослойности. Строго погледнато, тези бретон отдавна наричат многослоен!

Асиметричен бретон – модната тенденция за сезона! Тези модели са просто създадени за момичета, които обичат експериментите. Асиметрия винаги изглежда необичайно, въпреки това, всяка прическа е просто оживява.

Bangs for medium hairАктуална дебел бретон, с елементи на асиметрия, както и къси модели. Друга модна тенденция на новия сезон – скъсани бретон.

Тези модели изглеждат много смело и интересите на момичетата с кафяв и червен цвят на косата.

Разкъсно бретон, са склонни да вземат страната на полагане, както и оригиналния стайлинг на коса.

Прически за средна коса с бретон

Днес има много прически за коса със средна дължина.

Днес бихме искали да ви предложим няколко уникални възможности, които можете да използвате всеки ден.

Първо, бих искал да говоря за къдрите на косата, които сега набират все по-голяма популярност.

Тази година на мода създават малки къдрици или къдрици-пулсации, които може да се направи с помощта на гладене за коса.

Използвайте двойни окови и специална пяна за придаване на обем на косата. Бретон оставя абсолютно прав или леко са подредени в една посока.

Още една прическа, която в момента е на върха на популярността в света ниски холивудски опашката. Днес е модерно да се създаде ниска конска опашка в задната част на главата и дори на няколко опашки. Трябва да се помни, че тази прическа е идеална за права и гъста бретон.

Bangs for medium hair

Но за собствениците на модели от наклонена бретон е най-добре изберете прическа на плитка на една страна. Ширити, могат да бъдат различни, всичко зависи от вашата фантазия. Така, например, можете да плитка за правене на обемна коса в стил Скок, или, напротив, опъната коса, а-ла „рибя опашка“.

Bangs for medium hair

Действителното плитки около главата, който е на мода да се комбинират с къси и прав бретон. Дл парцаливи бретон-добре е да изберете за правене на обемна прическа с начесом.

Bangs for medium hair

Това може да бъде зидария лук или коса в стил бохо с косата си и плитки.

Bangs for medium hair

И не забравяйте, че косата винаги изисква допълнителни аксесоари, ние желаем ви модерен стил, до нови срещи!

Theme by Anders Norén