прически

Боя за коса за бременни жени

По време на бременност Всяка жена иска да бъде по-внимателен със здравето си. Още повече, че тя трябва да отговаря не само за себе си, но и за бебето. Предизвикателство, за да остане привлекателна в очите на любимия мъжете, колеги и дори роднини сложно в двойне. Като важна първа стъпка по пътя към „здравословна бременност“, е отказ от средства със силни химични съставки, като амоняк и т.н.

И днес ние ще говорим за бои за коса за бременни жени, както и да обсъдят как да се използват естествени пигменти средства за коса.

Каква боя за коса може да се прилага на бременни?

Hair dye for pregnant womenДнес стилисти твърдят, че по време на бременност може да се прилагат силни химически бои, но само частично, с изключение на зоната на корените на косата. Това е частично оцветяване балаяж, омбре, сомбре. Въпреки това, както казват специалистите, е само „мъртвите“ коси, корените на косата и живи клетки. Така ли е в действителност или не, но повечето майки-за да се опитате да се предпазите от този вид процедури.
Още едно важно нещо!

Ако все пак са решили да оцветите косата си, да не участва в процедурата е в първия триместър на бременността. В това време детето активно се формира нервната система, мозъка и всички органи. Затова е особено важно да защити организма от никакви разсейващи фактори.
Така че, боя за коса да изберем?

Къна и натурални оцветители

Ако имате естествения цвят на косата и искате да подчертаете дълбочината на цвета, а не радикално да промените цвета на косата, потърсете естествени оцветители на прах. Например, къна и басма няма да навреди на вашето здраве, но той може да даде на косата красив и дълбок цвят. Ефектът е на естествени оцветители, дори и корените на косата са много леки, което води до красиви и богати на нюанси, без вреда за косата. По този начин, становище за това, че хена е само червен или кафяв цвят-това е грешно. Къна може да бъде тъмно синьо, черно и кафяво. Всичко това зависи от правилното съчетаване с бастма, както и концентрация на състава.

Естествени бои за коса

Най-предпочитан за боядисване на коса по време на бременност натурални бои за коса, които са адаптирани към определени нюанси и ви позволяват да създадете наситените нюанси, без вреда за здравето. В състава на средства за грижа за косата без агресивни химикали, те са безопасни за бебето. Някои натурални бои за коса да изберем?
Обърнете внимание на Хлавин на косата. Тя е богата на протеини, витамини A, C и E и полизахариди. Внимателно петна косата, без да уврежда вътрешната структура на косата.

Професионални инструменти за оцветяването

Много жени продължават да отдават предпочитание на устойчива боя за коса. Препоръката в този случай е само един: изберете само професионални бои за коса.
Например, оцветяване Игора на косата може да бъде не само придават на косата красив нюанс, но и да направите изображението по-светло, а цветът е наситен и дълбок. Почти всички естествени средства за укрепване на косата съдържат в състава си малко количество химия. Така че, експерти по стил препоръчват да се боядисват само кичура коса, като се избягва контакт с кожата на главата.

Трябва ясно да се разбере, че решение за това как се боядисват косата или не боядисването по време на бременност, вие приемате себе си. Въпреки това, експертите стил предупреждават, че е най-добре да използвате натурални бои за коса и бои на базата на естествени съставки. За да фиксирате цвета на тоник за коса, които не проникват дълбоко в косата и не вреди на неговата структура.

Theme by Anders Norén