мода

Ботильоны есен зима 2018-2019: новости, тенденции, снимка

Отличен избор за есенно-зимния сезон 2018-2019 ще ботильоны. Те ще изглеждат зашеметяващо в най-ветреных и дъждовни дни, по време на грижи за вашия топлина и удобство. Едно от основните предимства на тези обувки е, че те са подходящи за различни дрехи и стилове. Можете да ги носите по-кратко вечерна рокля под строги панталони за работа. Дори и най-уникални скъпи обувки не трябва да се открояват, те просто се допълват облеклото си, а не в основния бар.

Модни ботильоны есен-зима 2018-2019

Въпреки, че много дами смятат, че високите токчета не са подходящи за студено време на годината, те все още присъстват в почти всяка модна колекция. И той може да отиде като тънки шипове (Ролан Муре, Сен Лоран) и по-устойчиви възможности за мазнини (Ралф Лорън). Разбира се, в подобни обувки в проливен дъжд или студ — вариант далеч не е най-хубавия, но да отиде на нейната партия е напълно приемливо. Не забравяйте, че дори и в студения сезон жена трябва да остане в стилен и привлекателен, както знаете, заключение може да се справи с тази задача и в рамките на няколко секунди.


Модни ботильоны с необичайна токчета

Необичайна външност токчета е още един безспорен лидер на сезона. Можем да говорим за прозрачни токчета (Роберто Кавали, Фенди) или с неправилна форма (Джейсън Ву). Със същата цел могат да бъдат използвани кръпки, апликации, кристали, контрастиращи цветове, материали и щампи. Ако си пет мача като нещо, което ще се различава от общоприетите стандарти, вие автоматично ще бъдете на модната вълна. Важното тук е да бъдете креативни и не се страхувайте да експериментирате!

Модни ботильоны есен-зима 2018-2019: кожа и кожа тапицерия

Козината отдавна е считан за един от най-подходящите материали за студено време на годината. И ако използването на кожа като лигавицата е взето отдавна и навсякъде, тук на Нова година, кожа започва да се използва за външна декорация. Това могат да бъдат както напълно кожа ботильоны, изпълнен в кафяви цветове и ахроматичен (Фенди) и ботильоны с кожа тапицерия (Такун). Трудно е да се каже колко от тези идеални случаи, в дъждовния сезон, но фактът, че тези обувки на краката, за да бъде топло и уютно, дори не се съмнявам.

Разнофактурные модни ботильоны есен-зима 2018-2019

Этнофутуристический е един от основните тенденции, най-студения сезон. Това се проявява в това, че в една дизайнери продукт, може да използвате няколко вида материали. Най-популярните комбинации са комбинация от кожа и велур, кожа и кожа и кожа с различни текстури и цветове. За това, за да се запознаят с тази посока, ние ви предлагаме да прегледате колекция на boss, Burberry, Фенди.

Модерни ботуши есен-зима 2018-2019

Вижте новата колекция обувки е трудно да не забележите, че те не на последно място заемат чрез шнурове. Този елемент е идеално момичета с нестандартен обем голенища, като с помощта на шнур може съвсем успешно да реши всеки проблем, свързан с форма на краката. Освен това, чрез шнурове е по-модерен и стилен тенденцията, който е избран, за да му покаже, Альтузара, 3.1 Филип Лим.

Модни ботильоны есен-зима 2018-2019: декоративни елементи

Тук по всяка област, дизайнерите са успели да се прояви цялата си недюжинную въображение и творчески потенциал, така че това е в рамките на модерния интериор. За да не заобикалки, Ние препоръчваме да видите новата колекция обувки. Например, в състав парцал и костите, на шефа си, Майкъл Corse, Вера Уонг огромен избор на обувки с гумени вложки, тънки презрамки и декоративни шевове. С акцент на тези марки се произвеждат в щиколотке с плоска подметка.


Ролан Муре, Сен Лоран, е избрал за своята колекция аксесоари от метал, в резултат на което ботильоны са украсени с веригата, ципове, нитове и катарами.


Александър Маккуин, Алтузарра предложените опции с шипове дантела и кожена яка, сб.

Александър Уанг И Марк от Марк Джейкъбс и се съсредоточи върху метални профили. Освен това, техните чифт обувки украсени с въжета доста големи катарами.


В колекцията на Burberry прорисуем в нов отоплителния сезон се запомни много, поради факта, че те са били доста щедри, „подправена“ с ресни. С докосна тази тенденция не само дрехи, но и обувки с аксесоари.

Цветове и щампи

Завърши запознаване с модерен ботильоны есен-зима 2018-2019 искате реални цветове и щампи. По този въпрос, като се позовава на дисплеите Ланвин, Стела Маккартни, Фенди, Дерек Лам, Альтузара, Роберто Кавали, може да се заключи, че най-популярните цветове ще бъдат черен, млечен, червено, бордо, кафяво и бяло. Любителите на хищни декорация може смело да носят любимите си „двойка“, като граблива тема не само не са изчезнали с модни модните подиуми, както и, обратното, започва да се ползва със завидна популярност.


Не забравяйте, че модерни обувки по-добре да вземем под време. В края на краищата, когато навън е топло и слънчево време, по-добре да се носят ниски ботильоны. И в прохладни и влажни дни по-добре е да се носят високи ботуши, които напомнят и добре загрява. Няколко съвета ще ви помогнат да създадете оригинална и загадъчен начин, който ще зарадва всички мъже.

Theme by Anders Norén