прически

Боб каре с удължаване на: 12 gourmet

Боб е модифицирана разреза, който са взели за основа на две от най-популярните прически боб и каре. Последната придава на косата Грейс, и Боб просто е създаден, за да добавите безжизнена коса с обем.

Боб стригутся под определен ъгъл, с разширение в предната част, което позволява на всяка жена с такава прическа изглежда красиво и модерно. Боб е подходящ за почти всяка форма на лицето, защото той е в арсенала на много разновидности. Още един забележителен предимство на тази прическа е лесна за монтаж.

Bob caret with extension: 12 fine options

Боб-каре с удължаване на лице

Боб-каре с удължаване на лице, доведени до масите известната холивудска красота на Виктория Бекъм. Именно тя популяризовала прическа, която може да се похвали с къса тилната област, с мек преход и удължаване на лице. Това е класически вариант на боб с удължаване на лице, което е идеално за млади дами и жени на възраст. Освен това, няма никакви ограничения за боб с удължаване и вид на лицето. Можете да опитайте тази прическа, ако имате овални, кръгли и дори квадратна форма на лицето. Боб-каре с удължаване лесно се променя в определени проблемни части на лицето и ще направи своя начин на чудесно.

Bob caret with extension: 12 fine options

Освен това, тази прическа ще изглежда чудесно с всякакъв вид. Тя идеално ще се впишат в ежедневните бизнес, вечерни и романтични лук. Достатъчно да се използва заедно с предавателна прическа боб с удължаване на интересен стил. В последно време се превърна в изключително популярна, полагане, която създава косата злоупотреби. Този вариант е подходящ за ежедневието. А за офис, ние ви препоръчваме да изберете перфектния Боб, ютии ниво. За вечерното тържество или романтична среща, можете да използвате плаж или ретро вълни.

Боб-Боб с удължаване на с бретон

Боб-Боб ще бъде много интересно да се работи директно в тандем с бретон, който може да бъде най-различни варианти. В зависимост от това какъв тип бретон не сте избрали, той ще ви помогне да оправите някои участъци на лицето и директно във форма.

Най-популярният вариант, използван в тандем с Боб-Боб с удължаване е наклонена бретон. Последните хармонични с всякакъв вид на лицето и е идеално място за създаване на лук в двете посоки. Минус на тези бретон е, че той може да бъде създаден само от опитен майстор. Освен това, прераждане, наклонена бретон изисква постоянни корекции. Ето защо трябва да посетите капитана на почти всеки месец. Не забравяйте, че Боб-каре с коса, бретон не е подходящ за жени къдрава коса.

Препоръчваме също така и удължен бретон. Дълъг бретон, уложенная настрани, също е много забавно да се гледа на почти всеки тип лице. Единственият недостатък е, прихотливы на полагане.

Bob caret with extension: 12 fine options

Друг вариант, може да опитате в близост до Боб-Боб прав бретон. Последният може да бъде дълъг, дебел, фактурный и модерни къси. При избора на бретон, посъветвайте се с майстор, който ще е страхотно с вашата форма на лицето и текстурата на косата си.

Боб-Боб с удължаване без бретон

Но ако сте любители на прически с открито чело, вие винаги можете да се обърнете към боб-каре с удължаване без бретон. Този параметър не по-малко разпространени сред масите и да ви помогне да постигнете интересен начин. Освен това, вие не ще бъдете доста прихотливы елемент лук, като бретон. За да придадат на вашата прическа особен чар, достатъчно се отнасят, например, в стилни цветове. Това може да бъде балаяж, омбре или сомбре популярни днес.

Bob caret with extension: 12 fine optionsBob caret with extension: 12 fine options

Боб-Боб с удължаване на виждане

Прическа боб-каре идва от долната част на главата си, и капитанът бавно се изкачва към върха. Окципиталната тук направления малко по-различни по дължина от върха, на около няколко сантиметра в посока на удължаване.

Bob caret with extension: 12 fine options

Боб-Боб с удължаване и класификация

За да направите вашия начин като модерен, ви съветваме да се обърнете към боб има с удължаване и окачествяване. Тук учителят може да направите прическа с филированными или разкъсани краища, с лесенкой или каскада. И както показва практиката, този вид боб изглежда перфектно на всеки тип кожа, защото fuzzy контур на рязане омекотява всички нередности и ги прави по-хармонични по пътя си. Освен това, аз ви съветвам да си спомня, че Боб-каре с удължаване и окачествяване са идеални за създаването на образа на жените не само преките, но и на къдрава коса. Въпреки че пропорции на женското лице трябва да бъде възможно най-близо до овална или квадратна.

Bob caret with extension: 12 fine options

Единственият недостатък на прическа боб с удължаване и окачествяване, че тя е доста мрачна в прибирането, а това означава, че трябва да бъде в състояние да е ежедневна грижа за вашата коса. Въпреки този малък недостатък е, че повечето от жените в света са привлечени към тази прическа, защото тя може с лекота да се подчертае чертите на лицето, да ги направи по-изразителна. Борбата с тази прическа и коса. По-специално, тя помага визуално да ги направите по-дебел и здрав. Не забравяйте, че прическата боб с удължаване и окачествяване може да лиши внимание на своя масивен и на брадичката и носа. Положителни нотки са за жените на възраст. Тъй като удължаване и класификация прекрасно ще освежи имиджа си и ще го направи по-млад, особено ако си в двойка със стилни цветове.

Bob caret with extension: 12 fine options

Боб-каре с удължаване на къса коса

Ако имате къса коса-няма проблем. Защото, както показва практиката, боб с разширение работи на почти всякаква дължина. Не си струва да се лишавате от удоволствието да опитате модни прически тази година, който ще бъде идеален в комбинация с бретон, стилни картинки за оцветяване. Ако говорим за живопис, но в последно време е на върха на популярността не е обикновен. Специалистите съветват да се премине на меко омбре, който заменя класически омбре, за детето на светлината, а също така интересни оцветяване балаяж, която никога не излиза от мода вече не е първа година.

Bob caret with extension: 12 fine options

Не трябва да забравяме и за разнообразието от стилове, които можете да украсите вашата кутия прическа боб с удължаване на къса коса. Предлагам ви да погледнете в стил небрежност при създаването на ефект се изкачи само от леглото на момичето. Плажни къдрици добре да седи в своя образ и ще помогне за създаването на младежки случайни лук.

Също така предлагам да не се пренебрегва холивудски къдрици, перфектно се съчетава с официални начин и ретро къдрици. Последният е идеално ще се впишат в официален поклон, както за бизнес, така и романтични.

Боб-Боб с удължаване на средна коса

Bob caret with extension: 12 fine options

Самата увеличава, боб-каре с удължаване директно на средна коса. Ето, прическа ще изглежда невероятно ефектно и хармонично. Освен това, винаги можете да изберете боб с удължаване на една страна. Последният вариант е особено популярен в последните години. Ще отбележа, че Боб е на средна коса с разширение се извършва на ниво earlobes до., бр. Тази дължина ще е страхотно на дамах всяка възраст и конфигурация, и което е най-интересно прическа ще направи косата ви по-обемни и по-здрави.

Bob caret with extension: 12 fine optionsBob caret with extension: 12 fine options

Theme by Anders Norén