мода

Блуза с дълга пола: 9 неповторимите образи на

Някои жени изобщо не приемлю в пътя си с помощта на мини-поли. Някой в дълг на някой в сила на възраст, други заради недостатъците на фигурата. Във всеки случай, ако къса пола не е за вас, винаги можете да се обърнете към дълга пола, която ще бъде ефектно изглеждат в абсолютно всички посоки.

Blouse with a long skirt: 9 inimitable imagesBlouse with a long skirt: 9 inimitable images

Блуза с дълга пола: неподражаем изображения

Ако не знаете, че се облича с дълга пола, ние ви предлагаме всички съчетание — дълга пола + блуза. Две от тези костюми ще ви помогнат да направите ненадминат ансамбъл, който ще ви накара да се почувствате женствена и просто зашеметяващ.

Blouse with a long skirt: 9 inimitable imagesBlouse with a long skirt: 9 inimitable images

Така че при избора на поли, ние препоръчваме смело да експериментирате. При подготовката на случайни лук, можете да се обърнете към обичайната дълга пола макси. По-добре, ако това е цветовата палитра ще ярко, както блуза по-добре да изберете универсален бял цвят.

Blouse with a long skirt: 9 inimitable imagesBlouse with a long skirt: 9 inimitable imagesBlouse with a long skirt: 9 inimitable images

При съставянето на бизнес начин може да се използва дълги поли. Младите дами на възраст е подходящ плиссированная пола, която в последно време набира популярност. Последният може да бъде ярък цвят или дори принт. В допълнение плисирани поли може да се твърди блуза, която може да бъде направена в рустикален стил или с волани, стегнато или квилинг. Не соит предвид при разработването на бизнес имидж за дълга пола с мирис и trapeze.

Blouse with a long skirt: 9 inimitable images

Въпреки това, ако формален поклон и ви дава точно това ще се хареса на дълга пола макси с грандиозно прерязано. Последният може да бъде черен, а ето блуза е препоръчително да се използва с интересни щампи, например, леопард. При създаването на формални или романтичен ансамбъл предлагам ви да погледнете на дълги поли с завеси, къдри и волани, баской, Баска асиметрия или поли година. Всеки от посочените тук стил ще изглежда страхотно с блузкой. Важното е да не се страхувайте да експериментирате с цветовете. И носа си повече от всичко се разкрива в цялата си красота — добави стилни и модни аксесоари.

Blouse with a long skirt: 9 inimitable images

Theme by Anders Norén