стил

Бижута 2018 120 снимки тенденции, новости

Тази година се върнаха на мода колиета, огърлици, пръстени и гривни са доста големи размери. Дизайнерите все по-често се използва като декорации и полускъпоценни камъни. Не по-малко важно бижута, изделия от естествена кожа, кожа и благородни метали. Не е загубила своя етнически и източния стил. В модата бързо могат да се вмъкнат полилей обеци. Ако говорим за модни цветове, тук фаворит е уникално остава черен. В новия 2018 г. не по-малко актуални ще бъдат всички видове вериги. Техните дизайнери украсяват не само на верига, но дори и гривни, пръстени и брошки. Ако възнамерявате да закупите гривна, вие знаете, че през 2018 г. се считат за стилни, масивни гривни. Те заемат водещи позиции в списъка на модните тенденции костюм и 2018 година. Не забравяйте за модно бижу, като пръстен. Дизайнери украсяват с пръстени с големи камъни. Можете да си купите пръстен с един камък или няколко, направени в единна композиция.

(1) (2) (10) (12) (20) (21) (23) (25) (27) (28) (29) (31) (32) (33) (34) (36) (37) (38) (40)

Мода бижута зимата 2018-2019 снимка тенденции, новости

Избор на бижута мода, есен и зима 2018-2019 просто е огромен: обеци, пръстени, гривни, колиета, верижки и висулки, дори диадеми и диадеми. Благородни метали и основа от евтини бижута, елегантен скъпоценни камъни и мъниста „plebian пластмаси“ — всичко се смесва в калейдоскоп 2018-2019 мода. Най-добрите дизайнери за създаване на бижута с лова използват емайла и дърво, меки естествени камъни, кожа и велур, но основния тренд на сезона – луд блясък и нестерпимое сияние, така че, разбира се, със сигурност, кристали, пайетки и кристали.

(6) (14) (35) (39) (43) (45)

Аксесоари са предназначени, за да се обърне внимание на добродетелите на собственика си, и, за да компенсират своите недостатъци, така че към избора на бижута трябва да се отнасяме внимателно. Вие не трябва да носят внушителни размери пръстен с тънки пръсти, големи гривни за тънките китката, колиета тялото и мъниста – морщинистую врата. В същото време, не трябва да е излишно да се критикува външния си вид, опитвайки се да се харесат на обществото: ако има неудержимое желанието да се сложи на постно ръка гигантски гривна, лесно можете да се поддаде на това изкушение.

(77) (74) (68) (64) (57) (49)

Мода брошки снимка новости за сезона тенденции 2018

Не са оставени без внимание този сезон и брошки, които са много популярни с древни времена. Например, брошки-камеи е била популярна в Древна Гърция и Египет. Те са представени в миниатюра картина брошка във формата на женски профил, лице исторически личности, различни модели, както и с внимателно разположени детайли. И ако вие обърнете внимание на брошки в средновековен стил, в днешно време те се считат за модерен и популярен в комбинация с копринени или модерен днес кадифе. Вместо скъпоценни камъни в брошах, днес „дойде“ пластмаса, която е от полза може да бъде заменен. Брошки във формата на голяма banta или любимо цвете може да добавите обем в тези места, където това не е „естествен“ образ на момичета (жени). Например, тази брошка е идеален за ревера на сако или шапка, колан. Този образ ще изглежда много модерен и ефектен. Винаги гордо аксесоари допълват образа на момичета (жени) в модерен стил, стил и всичко, което друг план привлича околните, да могат да се подчертае фигура, силует и да даде сила вид на обладательницы.

(3) (4) (5) (18) (19) (26) (51) (53) (54) (55) (69) (78) (79) (80) (81) (82) (83) (84) (85)

Какви обеци сега на мода снимка новости 2018 тенденции

Общата тенденция на модни обеци-2018: големи, странните, с нюанс на кич. Пънк стил. Независимост и смелост. Важно е, че големите аксесоари подчертава крехкостта им обладательницы. Обеци с големи камъни винаги е била актуална и привлича запалените модата. Това е лятото на 2018 година ще бъде не прави изключение – обеци с големи ярки камъни не излизат от мода, и не е задължително те да са произведени от благородни метали, на цвят е много по-важно. Така че изберете модни обеци 2018 с големи елементи от камъни, седеф, стъкло и други материали, които ще красиво и ярко се поставят акценти във външния си вид. Дизайнерите през този сезон не са ограничени до определена форма на бижута значение като овални обеци, които са подходящи за жени с квадратна форма на лицето и диамант с форма на бижу, който е подходящ за момичета с заоблени черти на лицето. Като цяло, момичетата, които желаят да обновите вашия случаен поглед с чифт ярки обици, в този сезон дизайнерите предлагат голямо разнообразие от аксесоари за всеки вкус.

(8) (9) (13) (16) (17) (30) (61) (65) (70) (71) (72) (75)

Най-модерните златни обеци 2018 снимка новости сезон

Модерни обеци 2018, правилно и в хармония, заедно, са завършващ елемент начин на всяка жена. Декорации са неразделна част от гардероба на: обеци, колиета, пръстени или гривни. Модерни обеци 2018 г. с по-големи камъни са много подходящи за вечерни рокли – за кратки уикенд, тъй като носенето им е доста трудно. Използва се като скъпоценни или полускъпоценни и изкуствени камъни. Рамка може да бъде от платина или злато. В класическия вариант през 2018 година ще бъде в търсенето на златни обеци с инкрустации от диаманти и други скъпоценни камъни. Случайни вариант включва използването на по-скъпи материали и облицовки.

(117) (116) (115) (114) (113) (112) (111) (110) (108) (107) (106) (105) (104) (92)

Днес те са се научили да работят не само с чисто злато, жълто, розово, бяло и черно, и смесени. Това е смес, която съдържа и други видове от този благороден метал. Какъв процент от всяка съставка, в комбинация със златния състав, ще зависи и цената на продукта и на неговата идентичност. Много жени предпочитат да изберете обеци, защото те изглеждат чудесно на повечето от тях, и известни личности често се украсяват с обеци. Характеристика на тази форма на обеци-това е една добра комбинация за вечерта начин, но има много варианти за ежедневна употреба.

(101) (100) (99) (98) (97) (96) (95) (94) (93) (91) (90) (89)

Мода за окачване на 2018 г. снимка луксозни нови продукти

Обикновено този вид завихрение, на листа или на животните, с изобилие от скъпоценни камъни. Тези висулки не са от значение, но много може да разкаже за своя собственик. Ето защо, избора на следващия висулка, помислете за това, как изглеждаш с него на врата си. Не е много уместно изглежда голяма дама с малка златна мишката върху нивото на деколтето. Или, напротив, посещения на лекции, не трябва да носят тежки висулка във формата на бухал. Висулки, кръстове се превърна в най-модерен окачване 2018 година. Въпреки че се смята, че те са не само религиозни хора — далеч от него. В последно време много хора носят кръста, като украса, не като него някакъв смисъл. Модни медальони-сърцето особено обичат младите момичета, които мечтаят за взаимна любов. Също така е много популярен този висулка за подаръци втората половина на Ден, Свети Валентин или друго значимо събитие.

(7) (15) (22) (24) (71) (102) (103)

Мода колие и колие 2018 красиви нови снимки

Колие е един от най-емблематичните модни тенденции през последните години. Вземете и от носенето на колиета почти за всеки, заедно днес — все пак, че се подчертае своя индивидуален стил и безупречен вкус. Е, на кое колие ще ти е да се комбинират със своите дрехи почивка, зависи от вашите предпочитания и настроения. Някои, че днес, ние можем да ви помогнем. Ако по-рано може да си позволи да се облича красиво колие със скъпоценни камъни и кристали, с елегантна вечерна рокля, а днес ние лесно се носи на върха на тениски с деним яке, риза или пуловер. Най-важното, всичко изглеждаше много оригинално и стилно. Огромни масивни вериги — много отдавна вече не е само „нови руснаци“ или американски рапъри. Сега нося „Капаро“ в областта на шията, са много на мода. И това не е непременно, че тази красота е направено от скъпи благородни метали. Колие със скъпоценни камъни и кристали-още един хит на модните култура. Носенето на тази красота в себе си, дори и без да е знаменитост. И не е задължително да са били скъпоценни камъни, а истински диаманти. Важното е да се създаде образ и правилно да представи себе си. Тази стилна модел може да се носи дори и с най-прости ежедневните нарядами. Днес това е вкус и мега стилни.

(11) (58) (59) (62) (63) (66)

Theme by Anders Norén