маникюр

Белият маникюр: 10 опции за лятото

White manicure: 10 options for the summer

Белият маникюр-това е чудесен вариант за лятото. И това е скучно, защото тя може да бъде украсена с геометрични или флорални модел. Подберем дизайн?

Бяло — идеални за всеки дизайн на маникюр. Той ви позволява да комбинирате няколко тенденции. Например, отрицателното пространство с модерни нюанси за този сезон. В това число: лилав, жълт, син, бял, розов и други podany.

Постигнахме това, което имате са възможности, които със сигурност ще ви се прииска да се повтаря!

Пране на ноктите

Пране на ноктите (лъскав прах пигмент) е един от начините, по който може да се повтори. Изглежда прекрасно на всяка форма на нокътната плочка!

White manicure: 10 options for the summer

Ленти за нокти

Този маникюр е лесно да се изпълняват в домашни условия. Ивици сребърен или златен цвят ще добави нотка на елегантност към всеки дизайн. Експеримент и да създадете своя геометрия.

White manicure: 10 options for the summer White manicure: 10 options for the summer White manicure: 10 options for the summer White manicure: 10 options for the summer White manicure: 10 options for the summer White manicure: 10 options for the summer

Отрицателното пространство

Тази тенденция не губи значението си. Минимализъм и лаконичността в един дизайн. Отрицателното пространство не винаги е достатъчно строго, за да добавите ярки нюанси.

White manicure: 10 options for the summer

Цветен принт на ноктите

Маникюр с флорални принтом — идеален вариант за всяка форма на ноктите. Можете да рисувате пъпка, листа, папрат, или нещо друго. Всичко зависи от вашата фантазия!

White manicure: 10 options for the summer

White manicure: 10 options for the summer

Избра своя елегантен дизайн?

Theme by Anders Norén