стил

Базов гардероб за жени

Basic wardrobe women

Често жените може да се чуе, че тя няма какво да облича, макар и шкафове просто ояден от броя на ненужните неща. Това обикновено се случва от липсата на основен набор от дрехи. Съвременният начин на живот в големите градове просто изисква на основния женски гардероб, което значително улеснява изборът на подходяща рокля за всеки повод.

Basic wardrobe women
Неразделна част от базовия гардероб винаги ще пола и панталон. Класически панталони трябва да бъде в гардероба на всяка жена, независимо от нейният статут в обществото и професията. Цветовата гама варира от черно до бяло, но без ярки крещящи цветове. Тази цветова политика ви позволява да вземете блуза или жилетка за празнични събития, за работа в офиса или за ежедневието. Класически панталони добре се развиват различни бижута, аксесоари, чанти, шалове и шалове.

Basic wardrobe women
От панталони, така че можете да изберете дънки. Най-добрите разрез дънки оборудвана вид. Те изглеждат чудесно с обувки или туфлями на висок ток, а ако се съчетаят с модерни ризи, вие получавате готов костюм за парти. В комбинация с кроссовками и спортно яке удобни дрехи за разходка в парка. Светли и тъмни нюанси позволяват носенето на дънки през всички сезони на годината.

Basic wardrobe women
Пола за практичност и красота не отстъпва на панталони и дънки. Това е от полза да се подчертае достойнствата на фигурата и прикриване на недостатъците. Цвят предпочитат, тъй като класически панталони, също така ви позволява да комбинирате полата с почти всички видове дрехи. Големи жени, които имат добри форми, изгодно изглежда пола тип Aa За малко жени предпочитат пола-молив в съчетание с високи токчета. Това ще позволи визуално правят фигурата по-горе и по-тънък.

Basic wardrobe women
Универсалната дреха са класически върхове. Те изгодно съчетани с всякакъв вид облекло, изброени по-горе. Белите дробове потници като отделен вид дрехи може да облечете с дънки или панталони, поли през горещите летни дни и прохладни вечери перфектно хармонира с жакетом или вязаным кардиганом. Най-добрият офис вариант – класически панталон и отгоре може да се носи под яке.

Basic wardrobe women
Елегантност и стил придава строг вариант и бяла блуза. Препоръчително е да закупите блуза колкото се може по-близо до мъжката версия. Този вид облекло е идеално място за бизнес срещи и ежедневната работа в предприятия с дрес-код. Заслужава да се помни за монотонността на ризи – това ще е изгодно да се комбинират с други видове съоръжения задържани в бизнес стил. Ярки нюанси, модни вкрапления под формата на фигурата, бродерия или няколко воланов подходящ за неформална среда.

Basic wardrobe women
Връхни дрехи и изисква не по-малко внимание. Трябва да имате слой, който ще се комбинира с всякакъв вид панталони и поли. За предпочитане тъмни нюанси, класически, без ярки цветове и закачливите бижута. За къмпинг разумно да се купуват пуховик в спортен стил. За по-топло, есенно — пролетния период нужда от палто, които ще защитават една жена от вятър, дъжд или жаркото слънце. За предпочитане топла подложка за носа, който ще увеличи неговата дейност. И освен това, основен женски гардероб, трябва да включва в себе си палто от добра богата тъкан, което може да се носят на официална вечер или корпоративна вечеря в ресторанта на хотела.
Фирмено парти включва в допълнение към ДАНЪК палто, стилна рокля. Това ще служи като малка черна рокля. Това е една вечна класика, която ще направи на една жена е стилна и изискана в продължение на много години. Най-важното е, че ще е рокля беше перфектно подбрано по тялото. Той перфектно съчетава с всякакви декорации и аксесоари, малки чанти или клатчи е идеален за такъв модел. Обувки на висок ток подчертават всички достойнства на фигурата, като жена визуално по-тънък.

Basic wardrobe women
Обувки-това е важен елемент само на външния вид. Освен класически обувки на ток, които са подходящи за работната среда, трябва да има поне един чифт обувки на платформа. Това ще ви позволи да се отпуснете и да се отпуснете в спокойна обстановка в клуба или на парти. Балет апартаменти в неутрални цветове добре се комбинират с дънки или къса пола за комфортна разходка. Черни или кафяви ботуши ще са незаменими в гардероба на мач ги с пола-молив, скинни-дънки или строг бизнес рокля. Препоръчително е петата средна височина, устойчив.

Basic wardrobe women
Кулминацията на всеки стил има аксесоари и чанти. Тези елементи са просто трябва да бъдат изправени на обща стилистическим женски образ и подчертават индивидуалността. В чантата си, като правило, насочено най-голямо внимание. Следователно, наличието на няколко чанти в различни цветове и модели, не е лукс, а необходимост в нашия начин на живот. Малък клатч е незаменим помощник, в комплект с вечерна рокля на всяка дължина, бизнес чанта – портфейл е част от бизнес стил, и удобна мека чанта удобна за разходка или пазаруване.

Basic wardrobe women Basic wardrobe women
Заслужава да се харчат пари на базовия гардероб, че ще продължите да изглеждате стилно и модерно в продължение на една година, да се променя само аксесоари. Различни бижута, шалове и шалове, вратовръзки и шапки ще ви помогнат да направите необходимите пикантност на всяко облекло на жената.

Theme by Anders Norén