Basic wardrobe: how to pick up

Че всеки от нас се ръководи при покупката на нови дрехи? Разбира се, повечето жени, избор на нови неща, на първо място се ръководи от модните тенденции. Важно е също да има стил на обличане. Но всъщност, както показва практиката, много от нас избират дрехи под настроение или просто за цвят. И в резултат на това ние идваме до това, че наряди в килера много, а да се носят, по същество, нищо.

Това се случва само защото повечето от жените наистина не са ясно определени, което те искат. В края на краищата, блузы и поли купи за най-Добрите отстъпки, а не поради това, че те излизат, и формата на картината, така че появата на не изглежда много хармонично. Но за това първо трябва да се създаде базов гардероб, като изберете основните елементи на облеклото и ударениях, а после да вземем за него други неща. Този подход ще направи своя поглед безупречно стилни и винаги ще даде възможност да освежите външния си вид, внедрявайки нови нюанси. Разбиране на важността на този подход, ние искаме да ви разкажа как да се състави базов гардероб, на които да се обърне внимание и какво да се избягва. Прислушавшись към нашите полезни съвети можете да остава винаги на мода и да не допуска грешки при надграждане начин.

Фактори, влияещи върху базовия гардероб

В основата на женски гардероб се формира под влияние на някои фактори е ги пет:

    Настоящият стил на обличане и предпочитания като цяло, обемът на работата (или друг редовна заетост); цвят приоритети; текущия сезон; сумата, която може да се харчат за нови неща.

Специално внимание трябва да се обърне на първите два фактора, в края на краищата в основата на начина по-зависи от работното дрес-код в съчетание с навиците и предпочитанията си. Например, служители на банки, волю-неволю трябва да се придържат към стил на възраст, но художникът може да си позволи да направи повече яркост и творчески в ума си. Но не се притеснявайте, дори ако трябва да се работи много строг дрес-код, и вие сте у дома или на почивка, не излезе извън пределите й, въпреки че много искам да го направя. Не забравяйте, че дори и най-строг женски образ може да се съживи, правилно добавяне в базовия гардероб и добавяне на необходимите акценти. Трябва само да знаете правилата, за които ние днес ще ви разкажа, и да ги следват.

Basic wardrobe: how to pick up

Каква трябва да бъде базов гардероб: основни правила

Всяка жена, независимо от работното дрес-код или индивидуалните си предпочитания, трябва да се подчиняват на следните закони:

    Тя трябва да бъде хармонично — недопустимо е, че някои неща са твърде ясно се открояват. Той трябва да бъде гъвкав — важно е да се създаде гардероба си, за всички елементи на облеклото са взаимозаменяеми, така че една и съща пола може да е една минута да вземем 2 или 3 стилни блузи. Той трябва да бъде с добро качество — уверете се, че сте били само на изработени по съвест неща са не само красиви, но и удобно в чорап. Той трябва да бъде в комбинация — не забравяйте, че цветовете не трябва да се „режат очите“, твърде много контрастирующих помежду си. Най-добре е за създаване на основно женски гардероб, който ще се състои от 2-3 цвята. Има място за оригиналност, но няма място за екстравагантност — той не трябва да бъде прекалено ярко.

Следвайте тези правила и си женски образ ще бъде чист. Ще обясня защо: психолозите са доказали, че поглед вкопчил в най-ярките елементи на човешката форма. И затова наистина умна жена няма нужда от ефектен, но единственият костюм, който той е красив, но скоро се уморяват от факта, който говори с нея. Ето какво изисква универсален гардероб: няколко неща смесена, отлежали в един стил, може да бъде почти безкрайно да се комбинират помежду си. Вие не можете всеки ден да разнообразят начин, като го превърне в нещо ново, но винаги безупречно стилно. И ролята на светъл и атрактивен елемент отлично се справят аксесоари (само не трябва да е твърде много).

Без това още не са точно ще струва с вкус подбран базов гардероб-това е без хармония на цвят. Отново, това е изключително важно, за да събере нещата си за начин, така че те не са напълно идентични, но са перфектно съчетани помежду си, приближи лицето си и фигура. И създаване на хармония на цветовете в силата си — с тази задача може да се справи не само имиджмейкеры. Ние просто трябва да следвате нашите съвети, се обръща внимание, групата, към която Вие избирате нещата.

Създаване на базов гардероб въз основа цвят група

Преди да се комбинират нещата между себе си, е важно да се знае и да се разбере, че цвят, по принцип, могат да бъдат предмет на базовия гардероб. Ние вече сме решили, че за съвременния начин на основната облекло трябва да се запази. А ако екстравагантност липсва, това означава, че всички основни неща, ще принадлежат към една от 4 цветови групи. Така че, нека да определят, кой дреха, кой категория и за какво трябва да избират.

    Цвят база — те са в основата, така че те трябва да бъдат много тъмни. Те придават на образа на почтеност, да го направи по-зрял, авторитетни и, което е интересно, е в състояние на доверие. Затова основни цветове просто трябва да бъдат в страна, подчинявайки се на всички правила на строг офис облеклото. По тази причина, за да се създаде твърд поглед, с жените се нуждаят от тъмно палто, поли, панталони, якета, неизменно високо качество и най-хубавото е скъпо. Тези неща говорят за безупречен вкус на момичетата и ще бъде в основата на начина, лесно да се комбинира с всеки неутрален и ненатрапчив дрехи. Светлина (аддитивных) цветове са предназначени за разреждане на базата, в случай на офис облеклото-класически топ. Те са направени за ризи и блузы и тъмни поли и панталони създават много хармоничен контраст. Когато светлите неща са идеални не само за работа изображения: можете да ги носите през лятото, те придават елегантност топли дрехи и финес бельо. Затова всяка жена трябва да не забравяме мляко, бяло, бежово и техните нюанси. Ярки цветове — те са необходими за създаването на базовия гардероб спортни, младежки случаен поглед с изображения за специални случаи. Ако говорим за конкретни неща, това може да бъде розов, праскова, светло синьо, бледо-зелена блуза или шарфики, не трябва да забравяме и за дънки. Ярки цветове могат да се въведат в гардероба за работа, ако няма строг офис облеклото. Но не забравяйте, че техните нюанси все пак трябва да бъдете много консервативни и може да се комбинира с тъмна основа. Цветови акцент — те най-смелите, защото тяхната цел е да привлече вниманието. Тя може да бъде отровно-зелен, яркото розово, лимон, жълти, оранжеви неща. Цветовият акцент се използва главно в модни блузи, пуловери, якета, блузи, шалове, т.е. в подчертано мода, вероятно само младите и само за един сезон. Разбира се, за офис дрес-код, те са твърде провокативно, но за да се създаде хармоничен ежедневния начин и те са напълно приемливи.

Basic wardrobe: how to pick up

Умен базов гардероб за всеки ден

И сега ние искаме да ви разкажа как да се създаде образ, фокусирайки се по цветови групи. Изберете от гардероба си дрехи в един цвят. Например, яке, тъмно сиво или шоколадово-кафяво вземете основа, и вдигна към него блуза или топ опушен, бежово или млечен на цвят. Но в комбинация не се препоръчва да се използва веднага два основни цветове: тъмно кафяво и тъмно сиво, защото тази комбинация може визуално да направите инвентар на тъмно и дори да го премери. В тъмно сив цвят добър пясък или череша и тъмно кафяво — зелени и бледо розово. Също така, не забравяйте за вида тъкан. Основен цвят, обикновено е по-плътна консистенция, като кожа или козина. А като допълнителен цвят — по-леки материи, като шифон, коприна и други подобни материали.

Сега, когато отивам на пазар и водени от тази формула, вие ще можете да изберете два или три любими цвята и да ги комбинирате с неща различна тоналност на всички случаи на живота си. В зависимост от ситуацията, можете да комбинирате неща от гардероба си, чрез добавяне на различни аксесоари ще придадат на образа на личността и ще създадат съвсем друго настроение.

За да се научат да съчетават цветове, можете да използвате подсказка — цветно. Добре се съчетават цветове, които са разположени на една линия, един срещу друг, както и цветове на съседите (например синьо и светло синьо). Безуспешно заедно цветове, които са разположени близо един до друг, т.е. не в непосредствена близост, като синьо и зелено.

Как да използвате текстура и цвят дрехи на базовия гардероб, можете да се коригира фигурата си?

Комбинация от бяло и черно — най-известен трик, позната на много от училищните години. Не е тайна, че бял цвят, прави фигурата, а черен, напротив, прави го по-тънък. Така че обладательницам буйни форми не е препоръчително да се носят леки панталони и поли-камбана. Най-добрият вариант е да се скрие пълнота — изберете прави панталони-дудочки черен на цвят, който идеално се съчетава с бяла блузкой и класически стил. Освен това, вие не трябва да купуват неща, от дебели ворсистых тъкани. Дамите с форми по-добре да спре своя избор на панталони от фина Джърси, и в този ансамбъл, за да намерите по-ярки акценти. Тези панталони изглеждат чудесно с дълги оборудвана жилетка, като череша и синьо.

Високите слаби момичета, ние ви съветваме да бъдете внимателни с избора на неща тъмни нюанси, и избягвайте обтягивающих стилове, напомнящи бандажные рокли. Избирайки си гардероб, трябва да не забравяме, че традиционният черен цвят, само подчертава худобу. Като правило, всяка текстура и цвят платове имат своите малки трикове: наситените цветове и широки хоризонтални ивици и лъскава тъкан и на тъкани на грах, голяма клетка визуално полнят фигура. Ако искате визуално увеличаване на техния обем, използвайте жълт, червен и оранжев цвят в облеклото. И ако искате да изглеждате по-тънък — син, зелен и лилав. Избора на правилните цветове, да не забравяме и текстура на плата. Например, кадифе, велур и кожа, масло, ориз, докато Джърси, памук, креп, коприна и деним правят фигурата по-тънък.

Какви цветове е препоръчително да се комбинират помежду си в базовия гардероб?

Въпреки строгите закони комбинации на цветове в облеклото не съществува, но специалистите не препоръчват да експериментират, съчетавайки топлите цветове (оранжево, червено, златно и кафяво) и студени (сиво, лилаво, сребристо, синьо и синьо). Въпреки това, не си струва твърде сериозно се отнася към тези консултации. Днес много от съвременните модни дизайнери предпочитат да комбинират в техните образи, привидно несъвместими цветове: кафяво, лилаво и черно, сиво и червено. Преди всичко, трябва да се научат правилно да съчетават ярки цветове. Така че крепитесь, да се създаде стилен образи, в съответствие със своите желания, особено, ако ние не говорим за скучна работа със строг дрес-код, и на базовия гардероб и изглеждат за почивка и за ежедневието.