прически

Асиметрично каре: 10 възможности, независимо от възрастта и вида на

Асиметрично каре идеално да подхожда на всяка дама независимо от нейната възраст и тип. Ако имате кръгло или квадратно лице, прическа с ассиметрией ще помогнат за изглаждане на недостатъците. А овал на лицето просто създадена за този вид наказание. Ако сте решили да направите такава прическа на косата си, ние нямаме право да ви се обезкуражавайте. Но не забравяйте да се обърнете към опитен майстор, който ще ви помогне да изберете идеалния асиметрично каре специално за вас.

Асиметричен боб: в съответствие

Както показва практиката, асиметрично каре има много лица. Ето защо ние съветваме жените не се фиксирам върху класическия въплъщение. Например, чудесно е подходяща за всеки тип лице и жени на възраст асиметрично каре с по-дълги кичури. Освен това, най-полезни в този случай, косата ще изглежда прави и послушни. Но тези жени, които могат да се похвалят с къдрава коса, трябва да се откаже от асиметрично каре, защото с такава всяка сутрин косата, ще трябва да се чака дълго време за стайлинг. Чудесен вариант са прически за жените с тънка и гъста коса. Първо, Кара ви помогне да постигнете необходимия обем при правилно полагане на втори, за да подчертае естествената красота на косата.

Класически асиметрично каре

Класическа боб-това е идеалното решение за по-младите и жените на възраст. Прическа отлично подхожда за всеки тип кожа, но е наистина интересно, аз я съветвам да смениш, стилни оцветяване, като омбре, шатуш, омбре меко, детето-светлина и така нататък. Не забравяйте за година. Асиметрично каре, ще работят хармонично плажа или холивудски къдрици, и ефектът безгрижни къдрици.

Завършва асиметрично каре

Не бива да се пренебрегва по-нежния пол, и градуированный боб. Чудесно, този вид прическа ще изглежда страхотно на жените с прави коси, вълнообразен, може да съсипе доста живенько ефект асиметрично градуированный боб. Предлагам за постигане на най-добро изображение, за да допълнят прическа, интересно оцветяване или инсталиране по избор.

Асиметрично каре с по-дълги кичури

Асиметричен дълъг боб е подходящ за различни видове хора, които не включват доставка. Това е тип ассиметричного каре с по-дълги кичури лесно може да се развали. Освен това, прическа работи с всякаква текстура на косъма, придава на косата до желания обем и доста непретенциозен в ежедневния стайлинг.

Асиметричен квадрат с по-къси затылком

Ако сте представител на гладка и гъста коса, ние ви препоръчваме да се свържете с изключително интересен асиметричен боб с по-къси затылком. Този вариант ще бъде правилно отваряне на врата си и да подчертае красотата си. Моля, обърнете внимание, че тази прическа е подходяща дори и за жени с леко къдрава коса.

Асиметричен бретон боб

Ако сте решили да се направи асиметричен боб с бретон, спомнете си, че има няколко максимално удобни за тази вариация на косене: преки, косите и удължен бретон. Изберете опцията, която ще ви помогне да скриете недостатъците на лицето и подчертават неговите добродетели.

Асиметрично каре без бретон

Асиметрично каре без бретон е подходящ за почти всички жени. Основната задача тук е да изберете правилния път (на косата), който може визуално коригира формата на лицето си.

Theme by Anders Norén