прически

Анти-стареене прически 2019-2020: 10 стилни опции

Правилно подбрани прическа може визуално преобразява човека. Това може да ви помогне визуално, като добавите възраст и, обратно, намаляване на топлината. При избора на прическа много хора биха искали да не е само преобразиться, но и отговаря на съвременните модни тенденции. Как да изберем прическата, за да изглежда по-млада и свежа? Че те — антивозрастные прически 2019-2020?

Модни съвети стилисти

За да изглеждате добре на 10-15 години по-млади, ние ви препоръчваме да се получи консултация от стилисти мода:

    Бретон. Тя е в състояние да скрие появяват на челото, бръчки, които от пръв поглед те издават възрастта на лицето. Бретон може да направи пред по-изразителни, а очите са живи. Както и сега в асиметрия мода, бретон, се препоръчва да направи това. От една страна, това може да бъде по-дълго, отколкото други. Дебелина трябва да бъде малко, тъй като прекомерна дебелина добавя допълнителни години. Дължина. Тя може да бъде различна. От много къси до голям. Визуално да изглеждате по-млади, прическата трябва да е игриво. Това ще помогне за постигане на свободни къдрици, спирали и т.н. Вълна. Сега на мода творчески каша в главата, а къдрици ще бъдат много полезни. Тези, чиято коса от природата директни, можете да създадете вълнообразни стайлинг.

Изправяне на косата през този сезон. стилисти препоръчват, и, разбира се, да ги събере в снопче или други прическа е остарял. Ако искате нещо да се промени драстично, можете да направите пълна прическа. Най-важното-изберете нещо, което ще подчертае предимствата и скриване на недостатъците.

Карэ

Anti-aging haircuts 2019-2020: 10 stylish optionsAnti-aging haircuts 2019-2020: 10 stylish options

Прическа каре, се счита за една от най-ефективните анти-стареене прически. Това е сега на мода, неклассическая равно на каре. Край на прическите, на които дължина на главата на минималната и нейното увеличение се наблюдава по-близо до лицето. Освен това, управителят може да бъде сближаването наголо, оставяйки следа къдрици със средна дължина.

Боб

Anti-aging haircuts 2019-2020: 10 stylish options

В продължение на няколко сезона не губят актуалност една от разновидностите на прическа каре – боб. Често се препоръчва на жените на средна възраст с цел визуално подмладяване.

Каскада

Anti-aging haircuts 2019-2020: 10 stylish optionsAnti-aging haircuts 2019-2020: 10 stylish options

За визуално подмладяване често се използват каскадни косата. Тя може да има различна дължина. Впечатляващо прическа изглежда на сешоара на косата. За да направите прическа каскада на тънки права коса не се препоръчва, тъй като това ще изглежда грозно, но на дневна база, за да завить къдрици, за да му придават форма на косата и се подправят се, едва ли някой ще се хареса.

Pixie

Anti-aging haircuts 2019-2020: 10 stylish options

В същото пореден сезон в модата къса прическа – pixie. Мулти-прическа с выбритыми висками създава смели и визуално намаляване на възрастта. Прическа изглежда обемно и може да се използва за всеки тип коса, включително и за скално катерене.

Асиметрия

Anti-aging haircuts 2019-2020: 10 stylish options

Асиметрия се отнася не само за бретон и прически като цяло. Най-впечатляващо е такава прическа изглежда на къси косата и локонах със средна дължина. Прическа може визуално да изтрие не по-малко от 10 години.

Гарсон

Anti-aging haircuts 2019-2020: 10 stylish options

Този ултра-къса прическа, която допринася за визуален подмладяване на жените. Имайте в предвид, че тази прическа не е за всеки. Не трябва да правите с уилт на кожата в областта на шията. Къса коса могат да се подчертае недостатък.

Сессон

Anti-aging haircuts 2019-2020: 10 stylish options

Прическата е идеален за хора, които по природа не е гъста коса. Тази прическа изглежда свеж. Освен това, визуално подмладява. Това може да стане като на дебели, така и тънки косми.

Кратък таралеж

Anti-aging haircuts 2019-2020: 10 stylish options

Тези, които не се страхуват от експерименти, може да направи себе си много къса подстрижка. Можете да обръсне главата си, оставяйки само кратък таралеж. Струва си да се отбележи, че косата отива на хората с правилна форма на главата си, без да доплува контура на лицето и отпусната на врата.

Специалистите съветват да се избягва твърде тежки прически. За постигане на тази съвременни стилисти използват различни техники и методи, които придават лекота прическа. Освен това, преди да направите прическа, трябва да се вземат предвид спецификата на тяхната работа, стил на обличане и други фактори.

Theme by Anders Norén