стил

8 стилни снимки, Какво да се носят и с палто от розов

Когато през деня небето изглежда, как се вдъхновява, тъй като простак на пътя, тя може да бъде трудно да се ентусиазират и да нося нещо освен нюанси на черно, сиво или кафяво. Вероятно сте забелязали, че няколко (хиляди) хора на улицата, също се считат за. Първият от този цикъл — носят розово палто.

Розов цвят, изключително лесно се съчетават с други цветове. Той изглежда перфектно с всички основни цветове, камъни, цветя, пастелни и неутрални нюанси (да, премахване на черно и сиво не ще). Ние ви предлагаме разгледай 8 снимки, за да ви убеди да носят розово палто.

Оставете розово палто сдържан за тъмни спортни дрехи. Вашият „постоперативни“ облекло никога не са изглеждали толкова стилно.

Ако се спрете на по-светъл нюанс на розово, по-добре кроить палта са възможно най-прости.

Ако изображението е все още някакъв розов предмет, бъдете сигурни, за да добавите нещо неутрално, например черни панталони.

Изглежда стилно и молодежно, комбинация от розово палто с черен вязаный пуловер, светли дънки и черни ботильоны.

Под розовото палто ще изглежда удължен пуловер пастелни. Не забравяйте за неутрални неща — черни панталони, ботуши и чанта.

Още един поглед с дънки, но качествени обувки използва бели маратонки и допълнено с участието на черен шал.

Добра комбинация за есента или пролетта: ярко-розово палто до средата на бедрото, скъсани дънки, велурени обувки Челси и чанта в цвета на обувката.

И накрая, прост, но елегантен външен вид: фин розово палто с черна риза, гамаши и бели кедами.

Източник 1 Източник 2

Theme by Anders Norén