7 trendy colors this fall

Познаването на модерни цветове и нюанси на есента на 2018 г., никога не може да се обърка с избор на дрехи и лесно създаване на формални или случаен поглед. В края на краищата, цветова палитра „прави времето“ в модната индустрия. В какви цветове ще бъдат най-популярни през предстоящия сезон? Нека се разбере.

7 trendy colors this fall

Разнообразие от цветове

При избора на модни цветове за есента на 2018 дизайнери и модни дизайнери традиционно помагаха на известния на Института за цветове pantone. Според неговата версия, нов панел ще покаже настроението на предстоящия сезон – нюанси на оранжево, жълто, кафяво, синьо-зелено, цвят пурпурен залез, ярко червени плодове от шипка и калина. В тенденцията ще бъдат естествени и дълбоки тонове.

7 trendy colors this fall

Цветова палитра

Модни тенденции в света на цветовете

През предстоящия сезон, експертите се опитаха да се слеят вечната класика и цветни изрази. Действително палитра предлага да изберете дрехи за традиционните есенни цветове, като ги смели и ярки нюанси.

7 trendy colors this fall

#1 Червен

Един от най-големите модни цветове за есента на 2018 г. е била червена, по-скоро два нюанса:

  „Червена круша“ – дълбок, тъмно-червен оттенък. На снимката с най-модните хитове, че цвета може да се види в горната дрехи, обувки, блузи.

7 trendy colors this fall

„Червена круша“

В края на краищата, съблазнителен и сочни червени круши идентичен изгодно изглеждат кожа и шифон, и като отделен цвят, така и в комбинация с топли цветове.

7 trendy colors this fall

Селена Гомес рокля цвят „Червена круша“

7 trendy colors this fall

Червена Круша ще бъде основният цвят в облеклото и аксесоарите през есенно-зимния период 2018-2019.

  „Защитата Мак“ – това е още един нюанс на червено. За разлика от Червената круша той е по-светъл, топъл и изразителен.

7 trendy colors this fall

Защитата На Мак

Благодарение на своята привлекателност, тя определено има място в гардероба си, без значение, че навън на студа. Защото защитата на Мак в състояние не само да реша начин, но и да накарат всяка есен хандру! Този цвят се превръща в основен в много модни дисплеите и е била забелязана във вечерни рокли на Christian Siriano и оригинала на Валентино лъкове.

7 trendy colors this fall

Известни личности в червени рокли

#2 сини

„Misty Блу“ – обратното на ярки и екстравагантни червени. Този нюанс носи в себе си замисленост, тишина и спокойствие. Въпреки обезопасяване мъглявини синьо-достатъчно наситен цвят, който със сигурност ще привлече вниманието.

7 trendy colors this fall

Синята Мъглявина

За разлика от своите колеги, той не се опитва да устои на студа, той е готов да се примири с тях. „Misty Блу“ много приятелски настроен, той е готов да съжителстват с модерни червени нюанси, като ги съчетава в единна оригиналната композиция.

7 trendy colors this fall

Звезди в рокли син оттенък, мъглявини

#3 жълт

Въпреки годишна яркост и сочност, по-спокойна нюанси на жълто добре ще изглеждат в есенно-зимния гардероб. Трябва да се отбележи:

  „Цейлон жълт“ — цветът ви позволява да добавите в образа на капка подправки от екзотични подправки. Цвят просто грее топло и спокойно, като чаша топъл чай в студен есенен гора.

7 trendy colors this fall

Евелина Хромченко в стилен костюм нюанс на Цейлон жълт

Особено добри са в Цейлон жълт ще изглежда в горната дрехи, палта, дъждобрани, пуловери.

7 trendy colors this fall

Цейлон Жълт

  „На светло салатовый“ е в състояние да покрие облачни и дъждовни дни, когато всичко, което искам, на ярко слънце. Внимание изключително живи и привлекателни, лимон, газирани и освежаващи, просто това, което е необходимо в лошо боя есенно-зимния сезон.

7 trendy colors this fall

„На светло салатовый“

#4 зелен

През есента природата драстично намалява процентът на зеления цвят, така че, облечени в „зелена Кецаль“ може да попълни недостига на този оттенък.

7 trendy colors this fall

Кетцаль Зелен

Всъщност този плътен зелен цвят, но има и много тъмно синьо potona, че аз не мога да кажа какво в него е повече – билки или океана. Кетцаль зелен изглежда елегантно, дори и в ежедневните тоалети.

7 trendy colors this fall

Анджелина Джоли в рокля Цвят Зелен Кецаль

#5 маслинено

„Мартини с оливкой“ – това е спокоен нюанс на зелено, в комбинация с цвят на кората на дървото. Изображения с участието му се получават тънки и неясни. Мартини маслиново добре се разбира с сиво и бяло стъкло наподобява на популярната напитка.

7 trendy colors this fall

Мартини Зехтин

7 trendy colors this fall

Мартини маслиново особено привлекателно изглежда по-тъмна кожата, така че ако можете да се похвали златист тен – погледнете новия цвят на зехтин. 7 trendy colors this fall

Дженифър Анистън в рокля цвят Мартини зехтин

#6 лилаво

7 trendy colors this fall

Модерни цветове 2018-2019 в изображенията на звездите

В зависимост от нюанса, лилаво може да бъде мистичен и загадъчен, и той може да носи нежност, женственост и романтика. През този сезон ще бъдат най-актуални са две почти противоположни цветове:

  „Uv“ този цвят по pantone – символ на 2018 г., така че греха не го използвате през есента и гардероб.

7 trendy colors this fall

Ултра Фиолет

Моделиране на подкрепиха цветове Института, така че тяхната нова колекция е просто „лилава лудост“. Тази есен, Ултра фиолет ще бъде на всички палта, блузи, обувки и аксесоари. Завладяващ, дълбок и противоречив, „uv“, изглежда, е създаден за студена есента и зимата.

7 trendy colors this fall

Ултра лилаво кралица Елизабет II

  „Венчелистчета Минзухар“ – антипод на „uv“. Той е деликатен и лек, изящен и тънък. Минзухар листче, изглежда, ностальгирует по-мека пружина и, колкото можете, носи я, преди да се присъедини.

7 trendy colors this fall

Дженифър Лопес в рокля с цвят Минзухар листенце

#7 оранжево

Есенни пейзажи винаги се появяват в orange палитра. Обаче, модата този сезон на „червено-кафяво оранжево“ е малко по-различно от класиката.

7 trendy colors this fall

Червеникаво-Оранжево

Въпреки факта, че той е изпълнен с топлина на земята и интензивността на избледняване на листата, червено-оранжево „тежки“ радост, бодрост, оптимизъм, като че ли отрича наближават студ.

7 trendy colors this fall

Червено-оранжево в тоалети на знаменитости

Сега вече знаете какви модни цветове трябва да носите през есента на 2018 г. В облеклото всичко изглежда лесно, защото дори и моно изображения в правилните нюанси ще изглежда не само по-голям, но и се самозадоволява.

Косата и ноктите – какви цветове да ги носят?

Есента не винаги изисква промяна. Така че, дами могат да се отпуснат в класически и карамельная блондинка, която през този сезон особено актуални. Ако искате да се промени, то най-добрият избор за есента боя бронз и златисто-червени нюанси.

7 trendy colors this fall

Никол Кидман

За тези, които искат нещо по-тъмен да костюм дълбок нюанс на зрели череши и тъмна канела. Сред студените тъмни оттенъци спомена една мразовита кестен.

7 trendy colors this fall

Дрю Баримор

Ако изберете тази есен лак за нокти, той трябва да разчита на яркост и наситеност на цветовете, избрани за дрехи. Следвайки модните тенденции тази есен за нокти по-добре да вземем лак за нокти в Нодэуэй, сиво, бежово, млечно кафе или розово и перламутровая палитра.

7 trendy colors this fall

Модерен маникюр през есента на 2018 г.

За да придадат на образа смелост, за да разгледате в по-дълбоки и по-студените нюанси на синьо и черно. Тази тенденция също ще бъде популярен сред дизайнери цвят Марсала.

На предстоящото през есента отменя всички тъп и скучен. Акцент е изместен в посока на оригиналност. За да създадете стилен лук, класически неутрална цветова палитра, допълни я с ярки модерни цветове от мода седем и направо до красивата есенното улиците!