стил

6 Инвестиции в стилен есенния гардероб

Ако базов гардероб леко разреден с прекрасни неща, той ще играе по съвсем различен начин. Това е нещо, което аз предлагам, да правя стилисти за подобряване на гардероба си през есента на 2019 година. Такива метаморфози, че няма да удари на портфейла, но и да направи своя образ по-мощна и оригинална. Опитайте се да сменяте червило, добавете няколко икони на сако или блейзър, да капака, и дантела и Джърси рокля с бретельками да се носят по различен начин и готово, в тренд. И как да го направя правилно — прочетете материала!

Брошки и лепенки

Брошки и петна, може би, най-лесният вариант е да превърне всяко облекло. В гардероба на всеки, какви стилове, той може да бъде, има hoody и деним яке. Useite им в този сезон много забавни икони, и сега познатите неща са съвсем различни, ярки и малко хулиганский вид.

6 investment in a stylish autumn wardrobeПалто военен стил могат да подкрепят военните лента Chevron и твидовой фактура, двубортная яке голям ретро брошки с перли.

Шалове

Тънък дълъг шал през този сезон е на върха на популярността и е доста по-евтино. Освен това, това е лесно да се направи у дома! От металлизированной плат или кадифе един завой около врата си, оставяйки дълги краища свободно или лък с пискюли по края, украсена с пластир този аксесоар придава модерен жар ваш образ и подобие, а най-важното е да е от вашия базов гардероб. 6 investment in a stylish autumn wardrobe

Шапки

Кадифе шапка или барета в комбинация с падането на горната дреха-това е чудесен начин за защита на косата от атмосферни влияния, но и изглежда елегантно и модерно. В края на краищата, кадифе и шапки особено популярни тази есен!
Поглед на човек, запознат с модни тенденции, можете да, не само за закупуване на аксесоари или дрехи, но и нови начини за използване на съществуващите неща в гардероба си. 6 investment in a stylish autumn wardrobeНай-лесният начин, за да отговарят на тенденции за есента на 2019 скъсява до глезените дънки или панталони кожи в кабинет и да се заемат от съпруг, баща, брат, топло обемен пуловер. В комбинация с груби ботуши и палто, начин ще бъде най-модерен.

Дантелен топ

Освен това, дантелен топ (това дори може да се отнесе към категория „бельо“!) в този сезон е носен върху тениски или тънък пуловер. Разбира се, това е последната тенденция всички възрасти и ситуации, но на точното място в точното време, комплект изглежда много женствена и привлекателна. 6 investment in a stylish autumn wardrobe

Рокля в стила на бельо

В този сезон също предлага нов начин да носи рокля без презрамки. Ще се съгласите, тези рокли има почти всяка жена. В подкрепа на тенденцията „многослойность“ дизайнерите съветват да се носят тези рокли в водолазку или тениска. 6 investment in a stylish autumn wardrobe

Аксесоари

Обеци – вместо две еднакви обици да си позволи „двойка“ на тях, и носят един видим и един голям, или две различни, но в един и същи стил. В магазините за аксесоари, които можете да закупите готови комплекти от различни обици, но можете да създадете вашата ковчега. И за това се нуждаят само от вашето въображение!

6 investment in a stylish autumn wardrobe

Theme by Anders Norén