прически

5 лесни прически в училище

Всеки ден се събудя сутрин, ние прекарваме известно време пред огледалото, за да направите модерна прическа.

Някой този процес отнема няколко минути, а някои трябва да е около един час. Във всеки случай, от прически зависи много, и това е създало определено впечатление за вас на други, например, може да научите вашите навици, стил и предпочитания.

Във всяка ситуация да бъде неустоим и стилен, трябва да следват модните тенденции не само в модата, но и на прическа. Новият сезон ни подготвя много изненади, така че сега стилисти започнаха да разкриват ни основните насоки и препоръки, които трябва да бъдат приложени на практика.

Тоя сезон отново ни връща в 70-те години, и, следователно, от голямо значение са модерни, високи и прави прически, които могат да се носят във всяка ситуация: на работа, на парти, на романтичната среща, и дори в университета.

Високи прически се използва техника начеса, че той трябва да придават на косата до желания обем.

5 easy hairstyles to school

Висша мода коса можете да направите сами. За тази цел е достатъчно добре гребен косата си и внимателно срешете най-горния слой на косата и по различни начини да оформите косата си в малки, като е решил да завършва малко завиваются. Косата трябва да бъде отстранен от ремонт.

Ако имате дълги и тежки коси може да се начесывать косата на челото, а след това пита най-горния слой на косата и съберете всички косата си на висока опашка на темето. Ако ще използвате ярки аксесоари, вашият начин ще бъде уникален.

Специално място в изкуството на фризьорството приема всички видове плетене на плитки. Модни прически е по-женствена в целия обем на косата bouffant, а след това леко приглаживая косата, по страни тагове заедно плюе във френски стил, особено добре и силно ще изглежда плитка обратното и така наречената „Дракон“, които можете добре да затегнете бретон с превръзка или сатенена панделка.

5 easy hairstyles to school

Особено популярни са плитки, създадени на преки свобода косата.
За вечерните варианта са с високо греда на косата, които могат да бъдат много различни форми, се допуска, че при момичетата е бретон. Ако искате да направите моден кок, косата на големи ролки, ги подсушете със сешоар, къдрици necesite и фиксирайте с лак за коса, постепенно, направление за прядью, сложете на косата на механик-водачи), челото или отстрани, в зависимост от това, коя форма вие ще искате да видите на косата си. Маши за коса с фиби и косата като цяло могат да бъдат украсени с декоративни карфици, щипки за коса и никел колела за избор. Особено популярни тази година ще всякакви кожени аксесоари, изкуствени цветя.

5 easy hairstyles to school

Както виждате, за да се създаде модерна прическа не е толкова трудно, така че експериментирайте и вие със сигурност ще намерите този вариант, който ще ви направи очарователна и много модерен.

Също така подходящи асиметрични прически. Ассиметричные прически предполагат нарушаване на симетрията на изображението. Тези Лястовици отдавна са придобили популярност на Запад и днес фирмата я прави по-трудна задача.

Неравни кичури коса, косите бретон и скъсани къдрици – лесно могат да бъдат обединени в една прическа.
Асиметрични прически предпочитат да носят модели и звездите, защото те наистина могат да направят образ на много стилен.

5 easy hairstyles to school1. Защо косата не блестят? Защото имам нездравословен начин на фоликули. Така, че косата е лъскава, ще трябва най-малко 2 пъти седмично за дълбоко почистване търкане за коса.
2. Да се използват естествени маски за коса (зехтин, например).
3. Вие не трябва да използва прекалено много средства за грижа за косата. Когато косата си, покрити с фолио от средства, те губят блясък. Затова използвайте продукти за коса само тогава, когато ви е необходимо.
4. Ополаскивайте косата си с хладка вода след измиване на косата с шампоан.
5. Яжте храни, съдържащи желязо, и да използвате маски, които съдържат витамин Д. Също така да се пие много вода.
6. Избягвате честото сушене на косата със сешоар. Горещ въздух сешоар за сушене на косата.
Надявам се, че в живота ще намерите обхвата на тези съвети и косата ви ще изглеждат привлекателни и здрави.
Отлично решение за блестящата коса ще маска на основата на ленено масло.
Маска за коса с ленено масло помага за възстановяване растежа на косата и помага да се намали загубата на коса.
Маската трябва да се прави два пъти седмично в продължение на един месец.
За приготвяне на маски за коса ще ви трябва: 2 супени лъжици. л. лимонов сок, 1 супена лъжица ленено масло, 2 жълтъка.

5 easy hairstyles to school
Начин на приготвяне: Разбийте жълтъците, добавете масло и лимонов сок, всичко е добре разбийте.
Получената маска се нанася с ръце върху косата и кожата на главата.
Да се носят на главата си специална шапка, завийте отгоре с хавлиена кърпа. След двадесет минути, изплакнете с вода.

5 easy hairstyles to school

Theme by Anders Norén