маникюр

25 стилни дизайни за офис маникюр

Бизнес-маникюр — не означава скучно! Дори и в офиса със строг дрес-код, може да се реализира тенденция година без страх да получи порицание. В тази статия ще намерите няколко възможности, които ще са подходящи по време на работа.

Кабинет за маникюр 2019

За да разнообразите класически маникюр, изберете пръстен с покритие в златист блясък и желания оттенък. Това изглежда и строго, и тъжен едновременно.

Една от основните тенденции за нокти този сезон пастелни цветове. Бледо розово, праскова, бледо зелени или бледо синьо покритие ви дава пролетното настроение, без да бъдат пожертвани стил бизнес. Маникюр в пастелни цветове, подходящи както за дълги, така и къси нокти. За разнообразие може да се направи лунен маникюр или, ако вашата работа не е твърде строг, за да направи дизайна, рисунки и кристали.

Лунен маникюр, не само в пастелни цветове, по принцип, никога не може да навреди на кариерата си. Дупка в основата на нокътя може да бъде покрит със студен оттенък или прозрачен лак.

Всъщност „голи“ нокти също са подходящи за офис маникюр. Изберете традиционните цветове на лакове, като червено, черно и бяло. Твърди маникюр в този стил и няма да изглежда предизвикателно, като геометрични фигури, настройват в работата си настроение.

За бизнес начин винаги е на френски език. Тази пролет може да го направи интересен с лак мат, например. В един дизайн се смесват матиран лак за основа и гланц сянка в тон, за покриване на върха.

Бизнес-2019 маникюр: основни правила

    Не всички ногтевые тенденции ще бъдат на място в офиса, особено дълги нокти нетрадиционни форми и обемни бижута, които днес често се използват в дизайна. Изберете неутрален, класически цвят. С тях, дори и интересен дизайн ще изглежда доста строго. Точността е едно от най-важните принципи на бизнес стил, така че не забравяйте да обновите своя маникюр на време. Ако няма време, по-добре да се направи прозрачно покритие от бичен.

Смешни снимки да се запишете за почивка: те ще ви дадат настроение за спокойствие и ще ви помогне да превключите на нова вълна!

Theme by Anders Norén