стил

25 образи, Като носите дънки с обувки

Дънки и ботуши – два универсални предмет за всеки ежедневния гардероб. Ако започнем от функционалност дънки като работно облекло, което е удобно, тя е устойчива и е насочена към всякакъв климат и времето, ботуши са страхотна двойка. Може да се каже, класически неразлучный дует. А колко много варианти могат да бъдат тези неща! Да разгледаме по-долу, кои обувки да се носят с дънки и какви дрехи все още можете да комбинирате тази двойка.

Дънки-бойфренды с ботуши

С дънки гадже на обувки, със сигурност ще направи образ в стил унисекс, особено ако това ще ботуши на равна подметка и дантела прозорци. В тази комбинация има няколко възможности за създаване на изображения:

1. смекчи лук, добавят женствени аксесоари или други предмети, дрехи, например, с елегантна чанта или дреха.

Изображението може да се направи по-елегантно, ако е твърда обувки, за да замени ботильоны с ток.

2. създаване на набор от стилове извънгабаритни, избор на дънки-бойфренды с дупки, груби обувки, обемен пуловер или карирана риза, сако-бомбер. Но подходът за изграждане на този лук с повишено внимание, тъй като има риск да изглежда мърляв.

Скъсяване на дънки с ботуши

Скъсяване на дънки-хит този сезон. Това могат да бъдат дънки скинни, клеш, преки. Факт е, че те не могат да бъдат по-добре се комбинира с обувки.

При създаване на изображение с по-къси джинсам, трябва да се обърне специално внимание на дължината на ботушите. Ако това ботильоны или oxfords, момичета с малък ръст, те няма да работят, защото визуално скъсят краката си. Тези обувки са с къси дънки е чудесен вариант за висок и снажен дам.

Тази комбинация е по-подходяща за есента или пролетта, зимата е по-добре скъсяване на дънки се носят с високи обувки, дори и само от съображения за удобство и комфорт. По този начин, с добра скъсяване на дънки изглеждат ботильоны с чорапи.

Що се отнася до цвета на обувки, тенденцията тази година е с червената обувки, особено ако тя е с обувки с дълъг остър нос нисък ток.

Основното правило е акцент на обувки, така и всеки друг ярък цвят ботильоны: метални, печат и т.н. – ще бъдат от значение.

Ако предпочитате груба обувки, по-добре изберете по-спокоен, основни цветове: сиво, черно, бежово. Този тип обувки е самодостатъчна и не се нуждае от излишнем да се обърне внимание, защото той може да направи образ е твърде тромава.

Особено стилно скъсяване на дънки изглеждат чудесно с ботуши в дъна вариант. По-добре е за тях да носят по-горе ботильоны остроносые на нисък ток, но и ще изглежда стилно и други.

Тесни дънки с ботуши

Тесни дънки или скинни – печеливша комбинация с всякакви обувки и ботуши включително. С ток ботильоны зауженные дънки ви позволяват да се създаде по-елегантен или секси имидж, груби обувки дантела или велур лък всекидневен стил.

Основното предимство на този модел е, че в комбинация с ботильоны същия цвят, като дънки, може визуално да удължите краката, например, ако е тъмно-сиви зауженные носят лаконичен черни ботильоны на ток.

За комбинация на тесни дънки и ботуши, е важно да спазвате правилото: ако долната страна, горната част на ръката е по-добре да направят безплатно. Така стилно, по този начин, ще играе с безплатен жилетки, за предпочитане обхващащи линия на бедрата.

Прави дънки с ботуши

Прави дънки-класика, универсален модел, подходящ за всеки тип фигура и ще се побере във всеки стил.

За да създадете бизнес стил, това прави дънки носят ботильоны или вид обувки, дерби, Оксфорд или броги. Палто в комплект с отделяща се джинси и класически обувки ще изглеждат много хармонично.

Ако имате нужда от създаване на образа в стил casual, по-добре е да изберете обувки с дантела или велурени обувки на нисък ток, за да добавите повече цвят в комплекта. Така Например, зеленият пуловер и розово палто и червени ботуши и червена чанта с беретом.

По този начин, дует дънки и ботуши създава голямо разнообразие от различни изображения стил, и кой от тях е по-удобно и интересно за вас.

Theme by Anders Norén