прически

2020 бретон на средни косата снимка

Вие питате: „актуалността на ресни тази година?“.
Отговорът е-да!
През 2020 г., на мода идват дълги бретон, които е модерно да се комбинират с прическа и подстригване midi-дълга. Днес ние ще обсъдим 2020 бретон за средна дължина на косата, присъединете се!

Бретон мода: основни тенденции

Стилисти винаги практика, създаване на необичайни образи. В новия сезон специално внимание трябва да се обърне челке средна дължина и дълги модели. Коса на Къдрици доста хармонично в комбинация с дълъг бретон. В този сезон, директен бретон, но за да ги постави на мода в две страни, създавайки красива раздяла. Ако искате да създадете ярък образ, опитайте полагане в ретро стил. Много популярен е директен бретон, уложенная на рамо.

Ако говорим за модерни прическите на косата, тук преобладават необичайни модели. Наклонена тренд каре, както и асиметричен боб. Полагане на боб е подходящ с къс бретон. Асиметрични прически стилисти препоръчват да се съчетаят с асиметрична бретон.

Ако говорим за модни прически със средна дължина, основната тенденция 2020 ще станат плитки. Като важно, колкото сложно ширити и чист опашка в стил колосок.
На мода прическа опашка. Да го носят модни двойка кос страничен бретон. Прически с локонами и swirls много актуални през 2020 година. Трябва да се обърне внимание на възможностите, с къси странични удари.
За да допълни образа могат да бъдат големи swirls.

Съвети маша за коса маша за начинаещи

Не се страхувайте завить косата си, дори ако никога не са правили. Първите няколко пъти, вие приемате, че е половин час преди работа, но след като придобият необходимите умения, можете да завить косата по-бързо.

Най-лесният начин завить коса с помощта на плойки тройната маша за коса, като клещи пулсации. Но ако не разполагате с машата, вие все още можете да бързо да постигнете красив къдрава коса.
1. Внимателно срешете суха коса. Съберете косата в опашка, оставяйки само малко коса, ширина 2-3 см, около врата. От това косата, отделно направление ширина 5 см., четка за коса и леко се напръсква с лак за коса.

2020 bangs for medium hair photo

2020 bangs for medium hair photo

2020 bangs for medium hair photo

2020 bangs for medium hair photo 2020 bangs for medium hair photo

2020 bangs for medium hair photo

2020 bangs for medium hair photo

2020 bangs for medium hair photo

2020 bangs for medium hair photo

2020 bangs for medium hair photo

2020 bangs for medium hair photo

2020 bangs for medium hair photo

2020 bangs for medium hair photo

2020 bangs for medium hair photo
2. Маша, дръжте вертикално, като посочи с върха надолу и задръжте направление, накрутите косата на плойку. Когато вятър кичур коса, правят косата да се припокриват, само топлината от плойки да се разпределя равномерно по косата.
3. Изчакайте 15-30 секунди и махнете кичура с плойки. Обикновено, тънка коса изисква по-малко време за кърлинг, а дебели и твърди косми изисква повече време, за да запази своята форма. Така zabivaite цялата коса, след прочесывания всяка кичур коса и побрызгайте лак за коса.
4. Когато приключите с къдри долния слой на косата, спрей тях много лесно с лак, а след това свалете следния ред на косата, а също и с ширина 2-3 см по цялата обиколка на главата. Къдря тази серия, както и на първия, и също леко се поръсва с лак. Същото направи с останалата част от косата.
5. Моля, изчакайте, докато силата на тежестта ще отслаби къдрици, а не да го прави с пръсти. Обикновено къдрици, по в началото, но след 10-15 минути те расслабятся себе си. Можете леко прекара пръсти по направления на един-два пъти, но ако искате красива къдрава коса, добре е да не ги докосват с ръце.
Забележка:
Не бързайте, когато гладка коса. Това ще сведе до минимум вероятността да се изгорите с клещи.

Избора на модни бретон за новия сезон, не забравяйте, аксесоари за коса. Тази година популярни украшения за коса, тъй като съдържа четири, обръчи и т.н.

Theme by Anders Norén