маникюр

2018-2019 маникюр – тенденции, снимка

Красивите и добре поддържани нокти са важна част от нашия имидж. Така че не губят актуалността на естествения маникюр, подходящи нюанси, близки до естествените. Лак бледо розово, бежово, телесен цвят, праскова и просто прозрачен лак ще бъде подходящо при всяка ситуация. Този маникюр подчертава естествената красота на ноктите и романтични момичета.

Ако просто достатъчно, за да бъде поддържан, трябва да се направи подходящ и изпитан за маникюр. Но ако искате да новост и експерименти, можете да отидете напред и да направи маникюр с оглед модни тенденции 2018-2019.

2018-2019 manicure – trends photos
Появи линия blugirl

Модни тенденции 2018-2019 и маникюр

Последните години на мода тенденция за практичност и комфорт, това се отразява на дължината на ноктите. Дълги красиви нокти привличат вниманието, но те не са много удобни, с дълги нокти, има множество усложнения от това, повечето марки предлагат маникюр за къси нокти.

Но не всички са готови да пожертват естетиката в името на комфорта. „Гучи“, Vivienne Westwood, Джеръми Скот, Филип Плейн и много други показват дълги нокти, включително и посочи. Ако вашият начин на живот позволява да се носят дълги остри нокти, през 2018-2019 г., ще са в тенденция.

2018-2019 manicure – trends photos
Gucci

На черни и много тъмни лакове

Ценителите на готическа красота винаги в събирането на черен лак за нокти и индустрията за красота черен лак изчезва, после отново се появява. През 2018-2019 маникюр в тъмните нюанси, не предизвиква асоциации с hotesse и вампири, и прави намек за някаква аристокрацията и интеллигенцию. Маникюр може да бъде черно като нощта, или в комбинация с пайети, наклон, и картини.

В колекциите на най-студения сезон 2018-2019 много марки са украсени ноктите на моделите тъмни лакове, те са толкова много, че е черен лак може да се нарече един от най-големите модни тенденции в маникюре.

2018-2019 manicure – trends photos
Снимка отгоре — Армани
На снимката по-долу — Филип Плейн

2018-2019 manicure – trends photos

Асиметрия и декорация на нокти

Цари асиметрия в модните тенденции, вече не е първи сезон и се намира на различно проявление в ноктите. Например, можете да украсите ноктите на показалеца си в причудливи шарки, пайети и кристали. А някои отиват още по-далеч и залепете върху ноктите миниатюрни бижута, като малък сребърен медальон или малко цвете.

Снимки показват, пробиване или рязане

Штемпелевать или пробиване достъпен вид стенописи на ноктите, когато рисунка или орнамент всяка трудност е отпечатан с готови клишета и щампи. С помощта на щамповане можете да създадете сложен дизайн на ноктите, без да има артистичен талант.

Комплекти за стемпинга се продават в магазини и онлайн магазини в изобилие. Купувайте и следвайте инструкциите на екрана, и дори съвети за красота блогъри от YouTube. Важното е, да се използват качествени комплекти и професионални полироли, те не са толкова разпространени, както обикновено.

2018-2019 manicure – trends photos

Блясък и блясък на метал

Сребро и золотистости сред модните тенденции дрехи и аксесоари, които вече не за първи сезон. Но метален блясък могат да украсят не само дрехите си, по ноктите си, той изглежда още по-добре. Сребърни и златни нокти са един от най-модерните тенденции за маникюр 2018-2019 година.

Това е много удобна тенденция, тя е подходяща за дълги и къси нокти, и най-важното, този маникюр е лесно да се направи у дома. Можете да експериментирате с много слоеве лак, се постига ефект на този злато или хромирана повърхност. Перфектен маникюр с метален блясък отразява влиянието на съвременните технологии и бъдещето на завоюване на космоса, и най – важното-да привлича внимание.

Сребърни или позлатени нокти е подходящ за новото, 2018 и други зимни празници. Но това не означава, че този маникюр е подходящ само за празници, за това идеално се вписват и в ежедневните снимки. Всичко това, защото на такива покрития, като огледало, частично отразяват цвета на дрехите и не се открояват от картинката.

2018-2019 manicure – trends photos
Алексис Mabille
Лаура Биаджотти

2018-2019 manicure – trends photos

Огледален маникюр

Ако малко прост блясък на злато и сребро, се опита да направи този огледален маникюр. За да се постигне същия ефект с огледало хром прах, който трябва да се втрива в нокътната пластина с гъба.

Лунен маникюр 2018-2019

Лунен маникюр не е нещо ново, той просто се развива и малко модифицирана за всеки сезон. Вероятно знаете за лунен маникюр, така че просто изберете оригинални идеи от Instagram и въплъти в живота.
Да използвате различни нюанси на червилото, за да добавите мъниста или перли, добави асиметрия и огледално-рефлексен прах.

2018-2019 manicure – trends photos
Elisabetta Франк

Цветни нокти

Модна тенденция за нокти в различни нюанси, дава възможност за самостоятелно творчество. Можете да оцветите всички ноктите си в различни цветове или да изберете няколко цвята, които символизират цветовете на знамето, и може да носи в себе си различен смисъл. Вариантите наистина са много, важното е да има такъв маникюр в хармония с всички и се превръща в клоун или екзотична птица.

След това можете да си спомня градиентный Омбре маникюр, перлени нокти, блясък, ивици, малки звезди, и други изображения, както и много други, но всичко това вече е било, така че, за да предизвика нови модни тенденции невъзможно. Всъщност, ако си спомни всичко, което някога е било, ще бъде съвсем малко нови, но повечето от тях са много къса памет, изглежда, непрекъснато се актуализира.

Някои модни тенденции за маникюр, които преминават в редиците на класики, а други с времето избледняват, но за да се постигне перфектен образ все още е без промяна — индивидуален вкус и стил.

Интернет ни дава неизчерпаем източник на идеи, включително и лак за нокти. Но невероятно богатство избор може да доведе до объркване, тъй като изберете най-добрата? Само в Instagram, вие можете да намерите много интересни момичета, и всеки показва своя маникюр.

2018-2019 manicure – trends photos
Емилио Пуччи

Модни тенденции в маникюре зависи от много фактори, Instagram е едно от най-важните, защото тази социална мрежа е идеална за демонстрация на постиженията в областта на красотата. Тенденции Instagram най-доброто от лака за нокти бързо летят по света, така че можете да видите същите ноктите от момичета в различни страни.

За да разкаже за всички интересни идеи невъзможно, така че повечето сайтове, които пишат подобни статии за грижа за нокти и маникюр 2018-2019 – модни тенденции, снимки, публикуват стотици снимки със съмнителен произход, които се събират от целия интернет. Ще кажете модните тенденции на сезона може да се обсъди, как да се съсредоточи върху тези снимки?

Информация за грижа за ноктите не се променя, но маникюр могат да се различават значително. Милитта предлага да се вземе позоваването снимки на модели от седмици на модата 2018-2019, в края на краищата, марки, основни седмици на модата определи и отразява модните тенденции на сезона.

Грим и маникюр за модели го правят най-добрите професионалисти в индустрията за красота, че те вярват в себе си най-добрите идеи от Instagram, въведете своя опит, познания и идеи. В края на краищата, ноктите модели от последните седмици на модата е напълно отразяват модните тенденции в маникюре 2018-2019 и най-добрият съветник.

2018-2019 manicure – trends photos
Bibhu Mohapatra и marchesa
2018-2019 manicure – trends photos
Dax и Генни
2018-2019 manicure – trends photos
Эмпорио Армани, Марк Джейкъбс
2018-2019 manicure – trends photos
Антонио Маррас
2018-2019 manicure – trends photos
Джеръми Скот
2018-2019 manicure – trends photos
Майкъл Corse
2018-2019 manicure – trends photos
Томи Хилфигер
2018-2019 manicure – trends photos
Снимката по-горе и по-долу — Vivienne Westwood
2018-2019 manicure – trends photos

Theme by Anders Norén