стил

14 снимка, с което носите червен блейзър

Смели и уверени в себе си жени избират ярки цветове. Червена-символ на любов и страст. Пускането на яке в този цвят трябва да бъдат подготвени за по-любопитните и възхищавах възгледи. Но не всички неща, той е подходящ и трябва да знаете последните модни лука, където има червено яке.

В съответствие

Може с увереност да се каже, че червено яке ще бъде абсолютно всяко момиче и жена. И тук възрастта не играе никаква роля. Облекло изглежда хармонично, е необходимо да изберете стил и добре да го комбинирате с други дрехи.

Двубортный сако модерен нещо през този сезон. Той идва с два реда метални копчета със златен или сребърен нюанси. Двубортный яке перфектно се съчетава с класически панталони и дънки.

Оборудвана червено яке ще бъде ласкав. Така че можете да го носите на училище или на разходка. При много от моделите има кръпка, която създава ексцентричен стил.

Строг оборудвана яке като част от бизнес костюм. Затова за бизнес дама червен лук.

Кои цветове се съчетават червено яке?

Към класиката се отнася и червено+черно. Яке ще изглежда страхотно в елегантна черна рокля. Елегантен външен вид ще създаде червен оборудвана яке, крем блуза и черен спускане. При това трябва да изберете дълбоки черни тонове.

Червено яке изглежда хармонично с бяла пола или рокля. Не е необходимо да се добавят трети ярък цвят, като вече се използват два ярки цветове. Така може да се избегне вкусът външен вид. Невероятно, но червено яке изглежда страхотно с бели къси панталони. Освен това, те могат да бъдат и други цветове. Най-важното, тяхната шивашка е по-класически, а не спортен.

Красиво съчетание от ярко червено сако и рокля интензивен жълт цвят. Можете също така да експериментирате с лимон блуза, червено яке и сини дънки.

Да, тъмно сини панталони или дънки е винаги в тандем с червен блейзър. За пеша подходящ двубортный яке, дънки и светла риза.

Прави черно-бяла лента с червено? Да, разбира се. Облекло ленти също може да действа като малък детайл, че само люк или, напротив, да заемат господстващо положение.

За партита може да се впуснете и да комбинирате червено яке с леопардовым принтом. Този начин непременно ще привлече вниманието на околните.

Чанта червено яке

Тип чанти зависи от случайността, а цвят от цветовата схема на картината. Чанта, можете да изберете цвят яке и можете да го комбинирате с блузкой, панталони, пола или обувки. Аксесоар с къси дръжки, идеален за по-строг стил, където има класически панталони и червено яке.

Ако планирате разходка в сако и дънки, подходящ малка чанта с дълга каишка. За една романтична вечер чанта трябва да бъде по-ярка. За това ще отговарят на клатчи с кристали, чанта с фермуаром под формата на целувка или minodier цвят блуза.

Най-добрите обувки за червено яке

В зависимост от носовата част на обувки могат да бъдат спокойни тонове или ярки, смели. За изображение, където има прагове, трябва да изберат чифт обувки или сандали. Те могат да бъдат червени или в цвят тандем с пола, блузой. За дънки и червено яке е идеален за сандали и балет апартаменти. Ключова роля играят личните предпочитания и предстоящото събитие.

За скъсяване на панталони перфектен черен или червен ботильоны. Ще изглеждате перфектно дори в каре сандали или балет апартаменти. След това трябва да се носят карирана риза или просто да се хвърлят на шал.

Червено яке трябва да бъде гардероб. С негова помощ можете да създадете абсолютно нов начин и да бъде в центъра на вниманието. Така че не се страхувайте ярко червено яке!

Theme by Anders Norén