стил

13 стилни снимки, Като носи червено яке

След като заменя весело лято, идва есен, боя градски улици изчезват: защо хората предпочитат якета черно, сиво и кафяво. Може би това е практично, но какво ще кажете за сочни малини? Той е подходящ както за блондинки, и брюнетки, да подчертава индивидуалността и придава свежест. Нека да видим с какво се носи червено яке.

Изборът на стил

Нека разгледаме долната част на роклята, които предпочитате. Ако това, рокли и поли, трябва да си купи палто. Выпирающий спускане — лошо, тя не трябва да се вижда. Съкратен вариант, следва веднага да отхвърли, ако често носят мини, но той ще изглежда чудесно с панталони. Универсален вариант — палто със средна дължина.Какви цветове да се съчетават червено палто

На първо място, за да се определи с цвят на козината: по-тъмен и дълбок цвят ще ви помогне да скриете проблеми с фигурата, светли — напротив, подчертават форма.

Не се препоръчва да се съчетаят малина с наситен жълт, зелен, червен, син, избягване на попсовые. Червено яке-това е много самостоятелен елемент от облеклото, който привлича вниманието. По тази причина е по-добре да се откаже от аксесоари в същия цвят. Всичко трябва да бъде умерено.

Основният и най-добрият вариант е комбинация от червено и черно. Тази версия е подходяща за всички, така че дамите се притесняват, че червено-това не е на възраст, можете да забравите за своите страхове, ако предпочитате тази комбинация.

Освен ежедневни аксесоари, като портфейли и ръкавици, вие ще можете спокойно да изберете каишка черен цвят.

Добре изглежда комбинацията от червено и бяло, е особено подходящ за блондинки. В този случай цвета на козината ще изглежда по-дълбок, наситен.

Брюнетка могат да изберат комбинация от червено и сиво на цветя. Сив добре ще разрежда с ярък цвят на козината, но не ще изгасне личност. Вместо сив, можете да използвате сребро, тази комбинация ще направи елегантен начин.

Малина върви добре с бежово или кафяво. Изобщо универсален цвят, който винаги идва на помощ, и търсенето на тези аксесоари, вие няма да губите много време.

В допълнение към предложените комбинации, може да се използва комбинация от малини и сливи, пастельно-жълто, опушен син.

Обувки за червена козина

Палто предоставят възможност за избор от различни видове обувки:

    дълги ботуши; обувки или обувки; обувки или мокасини; маратонки.

Ботушите изглеждат по-добре от козината е със средна дължина. Обувките се вписва под палто или под коляното. Обувки и мокасини-това е универсален избор. За стилни и смели лук – дълга козина директен стил (без колан и колан!) и маратонки или кецове.


Избор на шал

Шал не само като незаменим в студените месеци, предпазва от студа, но и модерен детайл, перфектно ще допълни имиджа си. Може да се носи по няколко начина:

    под козината; Палта; обвързване на шията.

Прав, дълъг шал – това е класическият вариант, изглежда уместно в никакъв случай. Обемът и кръгови по-съвременен вариант, ще създаде хулиганистый, малко помия лук. Вземете шал под палто, без яка, въпреки че той може да изглежда страхотно с палта с ревери, ако го носите незакопчан.Други аксесоари

Чантата може да бъде от всякакъв размер и вид: класически или необичайни, но не трябва да има дисбаланс с избрания от вас стил. Например, ако носите палто класически cut чанта в подходящ избор, ако се комбинират палто с кедами, можете да вземете със себе си малък рюкзачок.

Като на убора идеална шапка, която ще даде на финес, елегантност. Шапка, за да завършите поглед с кедами, но това ще изглежда нелепо с класика.

Освен това, обърнете внимание на панталони: най-добрите палта изглеждат зауженные (тесни модели). Алтернатива — панталони директно намаляване. Клеш трябва да се избягва.

Така, в малиновом палто ще служи като декорация на вашия гардероб. Искате да се открояват от тълпата и да се издигне настроение — не се страхувайте да го носи всеки ден, най-важното, изберете подходящо облекло и аксесоари, за да не се претоварвайте лук. Ами, ако всеки ден време предпочитат по-спокоен тон, това палто е подходящ за излизане по повод: например, среща, среща или някакво събитие на открито. Не забравяйте, малина има абсолютно всичко, просто трябва да изберете подходящия нюанс за да съответства на цвета на косата, очите и фигури.

Theme by Anders Norén