прически

100 прически за момчета, за вашия тип лице — като отрежа косата

Как да изберете прическа? Неправилно обръщане на снимката най-готините момчета в instagram, или просто да я подстрижа, като божество. Проблемът е в това, че прическата ще бъде по-красива, само ако е удобно на човека. Най-модна прическа от по-добър фризьор, ще изглежда нелепо, ако го наруши хармонията на лицето. Най-красивите момчета това не са тези, които са родени с перфектно лице и тези, които могат да се подчертае своите предимства и да скриете недостатъците. И така, първо трябва да знаете, че вашият вид на лицето, след това изберете прическа за момчета. Safesite на косата назад и да видим, че форма наподобява формата на главата. За да се определи, ако визуално не се получава, може да се измери. Тогава ще можете правилно да се определи коя част на лицето е по-широко, а за това вече. Правилните мерки ще ви помогнат да изберете изображение сред мъжките прически.

100 hairstyles for guys for your face type — how to cut your hair

Как да определите формата на лицето си

За измерване ви трябва да е достатъчно голямо огледало, добро осветление, мека измерване на лента, хартия и молив. Не използвайте линийка, измерительную лента или други средства. Те са твърди, те са неудобни за измерване на криви лице. След изготвянето на тези елементи, да преминем към измервания.

1. Разстояние между бузите

За измерване на този параметър, намерете в горната част на бузите, където бузите „ябълки“. Прикрепете край лента по протежението на тази линия до долния ъгъл на окото и да го дръпнете в една и съща точка на другата страна. Запишете полученото число.

2. Ширина на челюстите

Намерете най-широката част на челюстта. Обикновено тя се намира на около 2,5 см под меката част на ухото. Приложение към тази точка, сантиметър и измерване на разстоянието до върха на брадичката. Полученото число умножете по две и да изгори.

3. Измерване на ширината на челото

Търси в огледалото, намерете най-широката част на челото. Обикновено най-широката част се намира в непосредствена близост до линията на веждите. Измерете челото си в интерес на широк място от край до край по протежение на линията на косата. Запишете тези цифри.

4. Дължина

Последна измерение, което трябва да бъде направено от средата на косъма покривка челото към острата част на брадичката. Напишете най-новите данни.

Сега като място, няма да познаете, какъв тип човек сте. Просто прочетете описанието и изберете подходящата.

Типове лица

1. Удължавам

Дължина на лицето значително надвишава ширината. Линията на челото, бузите и долната челюст, приблизително със същия размер.

2. Във формата на сърце

Тези лица обикновено с дължина около 4 см по-голяма от ширината. Този тип се характеризира с широко чело и острия брадичката.

3. Площ

Дължина и ширина приблизително еднакви (разликата в 2.5–4 см), линията на челюстта, скулите, челото и брадичката са едни и същи. За този тип лица се характеризира с масивни челюсти и ярко изразени ъгли.

4. Кръг

Дължината и широчината на лицето на приблизително същите, като на площада, но с кръгло лице и не толкова масивни челюсти. Този тип се характеризира с широки скулами и кръгли челюсти. Кръгло лице може да бъде резултат от препълване или просто особеност на дизайна.

5. Овални

Дължина на лицето по-голяма от ширината по бузите. Всички хоризонтални линии са почти идентични. Преходи са меки, гладки.

6. Триъгълни

Напротив сърцето. Тесен челото, широка брадичка и силни челюсти.

7. Диамант с форма или във формата на „брилянтни“

Широки бузи с тясна челюст и на челото е знак за диамант границите. Притежателите на този тип обикновено ширина на челюстите дори малко повече от дължината на лицето.

Удължават лицето

Първата задача пред собственика на такива форми, не я направя визуално по-голяма.
Какво да не правим:

    Вдигна косата си нагоре, да направи дълги кичура;използва се разделиха.

От многообразието на мъжките прически е необходимо да се избере тази от тях, която ще помогне да се „съкрати“ лице. С тази роля се справя бретон, която капаци част на лицето и визуално прави челото по-малко. Наклонена бретон с наклонена пробором ще наруши права линия на косата, на лицето ще изглежда по-кратък.

Можете да обърне внимание на тенденцията 2017 г. — подстригване „гаврош“. Дълги къдрици в задната част на главата, бретон и обем ще бъдат съчетани с вытянутым лице

В сърцето форма на лицето

Едно от най-редките форми на лицето. Целта на коса за мъже от този тип, за да се отклони вниманието от широк челото и да направи брадичката малко по-широк. Първият ще помогне с подходяща прическа. Не трябва да се реже твърде кратко, това подчертае челото. Ще изглежда добре на косата със средна дължина, с наклонена пробором, който ще се разсее меки вълни. За да реши проблема с тясна брадичка човек може с помощта на малка брада. Типичен собственик ромбовидное лицето Орландо блум са.

Квадратно лице

Смята се, че това е най-печелившата форма за мъже. Собствениците на квадратен лица могат да изберат всяка прическа. Те ще продължават да изглеждат доста смело и атрактивно.

Собственик квадратна форма на лицето са подходящи почти всички прически за мъже:

    • Класически;косата, зачесанные обратно;всички къса коса;разрошени стайлинг.

Кръглата форма на лицето

Кръгло лице изглежда много мека, така че се изисква, за да добавите изкуствено меки краища. Избягвайте къса коса, гладка бретон и просто дълга коса. Те само подчертават си округлости.
Опитайте да създадете повече асиметрия. Назъбени ръбове и остри ъгли добави в лице строгост, ще го направи по-интересен.

За кръгли тип на лицето подходящ за такива мъжки младежки прически за мъже:

1. Канадски

За да получите този модерен младежки прическа, е необходимо да се съкрати дължината на косата на гърба си, но остава на предни дълга коса и бретон. Бретон може да зачесать назад или поставени на рамо.

2. Подрез

Выбритые задната част на главата и уиски с дълги кичури на темето. Между дълга и къса на конци не по-плавен преход. Такъв контраст добър „отслабване“ кръгло лице.

3. Размахване

Много модерна младежка прическа Размахване обединява гръм и трясък, детска площадка и mohawk. Съществуват няколко възможности за стайлинг.

4. Къса бодлив Размахване

Универсална прическа, която е подходяща за всички типове коса. Подходящ е както за младите вие, и зрели мъже. Коса от двете страни почиства и в средата леко повдигната и се фиксира.

5. Девка с бретон Помпадур

Ретро прическа в стил Елвис Пресли. Дава малко нехаен начин на безгрижен млад мъж. За този бретон е необходимо да оставите доста дълъг бретон. Без подреждане той може да падне в очите, а ако се сложи я на вълната с помощта на гел, можете да направите модни полагане.

6. Скали с шипове

Пътят към пакистан, който е подходящ за рок концерт или парти с приятели. Леко намажете с гел за коса, под формата на дълги тяжей малки шипове.

7. Презира Cocom

Прическа момче, което не изисква подсушаване, подреждане и допълнителни средства. Дори в кампания ще бъде най-модерен човек. Младежки прически за момчета, добре ще се впишат в активен начин на живот. Просто да поставите бретон с дланта му.

Овал на лицето

Сред жените се смята, че овал е идеалната форма на лицето, който е подходящ за всяка прическа. В света на мъжката мода овалния се отнасят с такова удоволствие, като се има предвид твърде хармонично. Но тази форма на лицето отваря широко поле за експерименти. Каталог мъжки прически предлага множество възможности за овалния. Трябва да се избягва гъст бретон, които покриват челото и да наруши хармонията на лицето.

За момчетата подходящи са къси прически, които не изискват дълъг стайлинг:

1. Полубокс

Подходящ е за различни типове коса. Къса коса на слепоочията ще се отвори прекрасен челото и дълги кичура на темето ще добави и лека небрежност

2. Бокс

Прическа, която може да бъде напълно стайлинг. Къса прическа подчертават формата на лицето, без да затваряте елегантни линии.

3. Таралеж

Къса коса в задната част на главата и постепенно вече е по-близо до челке. Варианти за прически за тази прическа:
— направете странична раздяла косата надолу назъбени кичури;
— нанесете гела върху вашите храмове и елементарно за създаване на активното изображение;
— зачесать косата си нагоре и да гел.

Бунтовниците с неукротимым дух, ще отговарят на ирокезите. В центъра на главата от ляво на билото дълга коса, докато останалите напълно обръснат или съкратен. Има mohawk, можете да го боядисате в ярък цвят. За стайлинг на тази прическа искате да вдигнете косата си нагоре и фиксирайте с лак.

100 hairstyles for guys for your face type — how to cut your hairМомчета с овални човек, който иска да расте косата, трябва да се обърне внимание на следните косене:

1. Боб-Боб

Романтична приятелка, която ще помогне да се скрие ушите, ако трябва. Дълга коса нежно оградена от лицето, начин остра брадичка. Въпреки това, за стайлинг, може да се наложи сешоар, Ако искате гладка коса. Е препоръчително да се отглеждат за тази прическа малки брада, за да му придадат вид на лека брутальности.

2. Творчески

Тази прическа е създаден от дълги кичура коса в задната част на главата и скъсани на кичури по краищата. Може да се носи просто, както може да се прилагат някои средства за подреждане и подчертават хаотичното направления.

3. Дълга коса

С тази форма на лицето може да расте дълга коса. Добре ще изглеждат косата, събрани във висока опашка.

Също така обърнете внимание на класически прически за мъже. Модела прически никога не излизат от мода и е подходяща хора с всякакъв социален статус: безгрижен студент, усърден работник и силен лидер.

4. Прически с бретон

Можете да изберете различни варианти. Асиметричен бретон забулени очи дава изображение с малко хитрост. Директен филированной бретон лъскав високо чело. Мелированной бретон изглежда свежа и привлича погледа.

5. „Мъжкарана“

Парадоксът е, че тази прическа дълго време са носели само жените, които искат да направят прическа „под момче“. Но през 2016 г., справедливост, правосъдие, и тази прическа заема достойно място в мъжки прически. Характеризира се с кичури с различна дължина. Особено ефектно изглежда, ако го направления на гел.

6. Съкратен топ

Стилна прическа ще се превърне в обемни къси коси на върха. Те ще ви помогнат визуално да подравните грозна форма на главата.

Триъгълна форма на лицето

Че лицето изглежда по-добре с прическа с припокриване горната част и на късата страна. Хората с такава форма на лицето не трябва да позволи на дълги косми около брадичката, които ще направят лицето на още по-масивна. Решение на челото наклонена бретон, която придава допълнителен обем. Добре ще изглежда наклонена раздяла.

100 hairstyles for guys for your face type — how to cut your hair

Прически за триъгълна лице:

Британка (допълнителен обем на темето, че сбалансирует долната част).Канадец с зачесом бретон нагоре. Зачесанный. Класическата Метла.
Добър и винаги е уместно да изглежда нормално девка с малък бретон. Такава прическа ще вървят добре с бизнес стил в облеклото. Девка със странична проборы.
Много дискретен и добре поддържана коса. Модни са подходящи момчета, които са принудени постоянно да се придържат към облеклото. Странични проборы ясно да се очертае косата и добавете геометрични. Двойно каре.

Мъжки прически не трябва да бъде кратък. Искат да растат космите, за да бъдат отрязани ръбовете така, че да са многопластови. Добави мекота на лицето наказание, увеличен наклонена бретон.

100 hairstyles for guys for your face type — how to cut your hair

Ромбовидная форма или на лицето под формата на „диамант“

Собственикът на широки скули и тесни челото с щечками много трудно да се вземе нещо от мъжки прически. Ще изглежда добре в калибриране на горната част на главата. Не се опитвайте да се отървете от косата на слепоочията, а след това е по-добре да ги остави със средна дължина.

Идеални британска жена с пенирани обилно назад коса. Огромен плюс за собственик, на такова юридическо лице, ще къдрава коса. Те ще създадат естествен размер.

Базов комплект за монтаж

Младежки прически за момчета не са създадени в продължение на дълго време, най-важното-това е най-ярката си живот, а не прическа косъм до волоску. Модерно пазаруване предлагат разнообразни инструменти за оформяне на косата. Но има няколко неща, които ще бъдат полезни за всеки:

Сешоар помага бързо суха коса и стил тя е красива. Гел или пяна, необходими за определяне на стайлинг, така че това продължи доста дълго. Сух шампоан — което е особено полезно за обладательниц с дълга коса, че да не може лесно да миете косата си. Сух шампоан — това е средство, което се нанася на суха коса и абсорбира мазнини. Ефект ще продължи в рамките на 10 часа, след това главата трябва да се мият, но в извънредна ситуация, това ще помогне на външния вид. Сух шампоан-това е спрей, който се нанася върху кожата на главата, а след това гребен с четка.

Избора на правилна прическа, дори без да трупат винаги ще изглежда добре. Стилните прически в състояние да преобрази лицето си. Но при правилно полагане ще изглежда красиво и стилно.

Theme by Anders Norén